što veće, to bolje / Nekada mormonka, danas ovisnica o velikim grudima: upoznajte Allegru

'Ne bih rekla da sam ovisna o povećanju grudi. To nije ovisnost. Volim obline, posebno bočnu stranu grudi i stražnjice. Želim biti primjer žene s velikim grudima koja je profinjena', kaže Allegra

8.6.2017.
8:23
VOYO logo

U prošlosti Allegra Cole nikako nije mogla biti atrakcija. Svoju raskoš nije imala kome pokazivati, no kad se iz predgrađa države Utah preselila u Kaliforniju, život joj se promijenio za barem sedam brojeva.

"Odrasla sam kao mormonka. Bila sam zaštićena i neizložena. Odgojena sam vrlo konzervativno. Kako sam bivala starija, manje sam uživala u tom svijetu. Osjećala sam se zatočeno i ograničeno. Ima puno dobrih stvari u Mormonskoj Crkvi, ali ja sam počela razmišljati izvan okvira, a u mormonskoj zajednici to se ne ohrabruje", objašnjava Allegra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napustila je mormonski odgoj i zaključila kako njezino tijelo vapi za promjenama.

"Kad sam prvi put povećala grudi, prešla sam s veličine C na DD. No, to mi nije bilo dovoljno jer što veće, to bolje, zar ne?", kaže Allegra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postavila sam si izazov imati što veće grudi te istodobno zadržati profinjenost", objašnjava.

Školovana pijanistica Allegra sada zarađuje oglašavajući svoje tijelo putem društvenih medija.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Potrošila sam 75.000 dolara na različite operacije. Krenimo od glave do pete. Imam silikone u usnama, u gornjoj i donjoj, Botox i filere, ali obožavam ih. Triput sam operirala grudi, posljednji put su mi stavili ekspandere pa ih mogu povećavati i kod kuće. Bila sam i na zatezanju kože trbuha i na BBL-u. To je brazilsko podizanje stražnjice. To je sve", objašnjava ova Amerikanka.

Prošli su već mjeseci otkad je zadnji put povećala grudi. One jednostavno vape za novom dozom, pa će ih Allegra povećati, uz pomoć svog menadžera koji se u slobodno vrijeme igra kirurga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaki sam put malo nervozna, ali zato što se užasavam igle. No sve je to u mojoj glavi", iskreno će Allegra.

"Ne bih rekla da sam ovisna o povećanju grudi. To nije ovisnost. Volim obline, posebno bočnu stranu grudi i stražnjice. To me uzbuđuje. Želim biti primjer žene 21. stoljeća s velikim grudima koja je profinjena, ne želim da me strpaju u industriju pornografije ili raditi kao striptizeta ili općenito u industriji seksa. Čuvat ću unučad koja će mi govoriti: 'Bako, imaš goleme lopte', zaključuje ova neobična Amerikanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo