Play ponuda

MALE TAJNE VELIKIH MAJSTORICA: / Načini na koje će vam grudi izgledati višestruko veće

shimmer fallback

Posljednjih se godina rapidno povećava broj estetskih zahvata prilikom kojima se pacijenticama ugrađuju umeci u grudi.

20.8.2013.
9:25
Play ponuda

No, učinak nabujalog poprsja možete postići potpuno besplatno, i to uz pomoć odjeće koju ionako vjerojatno već posjedujete. Donosimo vam savjete koji će vam pomoći da se uz pravilan modni odabir vaše grudi doimaju znatno većima nego to stvarno jesu.

Pravi grudnjak Tajna dobrog izgleda vaših grudi jest da započnete s onim što leži ispod odjeće: vašim grudnjakom. Bešavni grudnjaci imaju oblikovane košarice bez elastina i metala (nemaju žice ni kopčice). Rezultat je grudnjak bez nepravilnih linija i ispupčenja, samo glatki oblik vašeg tijela.

Na ovaj će vam način grudi biti istaknute i na mjestu čak i pri nošenju veoma uskih odjevnih predmeta, a više opisani grudnjaci dovoljno su udobni i za svakodnevno nošenje.

Oblik tijela Poboljšanje izgleda vaših grudi ne ovisi samo o grudnjaku kojeg nosite, već i o ostatku vašeg izgleda. Odvlačenje pozornosti na struk i bokove stvara osjećaj kontuiranog tijela i većih grudi te posve sigurno podiže samopouzdanje. S tim na umu, na tržištu danas postoji posebna odjeća koja će vas 'utegnuti' na svim pravim mjestima i podariti vam savršenu siluetu. Steznici su bogomdani, ali potražite jednostavni, udobni dizajn od prozračnih tkanina koji će vam dati više okretnosti.

Uspravno držanje Ni najbolji steznici na svijetu ne mogu ispraviti vaše pogrbljeno držanje. Uspravno držanje može napraviti čuda za izgled vaših grudi, ali i cijelog tijela. Štoviše, pravilno držanje može se usporediti s mini makeoverom jer vas čini naizgled mlađima, mršavijima i višima. Drugi će vas ljudi percipirati kao energičniju i opušteniju osobu.

3D kozmetika Kao što šminka može potpomoći izgledu vašeg lica, kozmetika može poboljšati i izgled vaših grudi. Svjetlucavi bronzeri, primjerice, dat će vam svjež izgled koji će uvelike poboljšati cjelokupni dojam vašeg dekoltea.

Boja i oblik majica Koliko dobro izgledate ovisi o onome što nosite na gornjem dijelu vašeg tijela. Ako želite prekriti činjenicu da imate velike grudi, tada nosite majicu tamnih boja, i obrnuto. Odlične rezultate možete postići i s izrezima na majicama. Primjerice, V izrez će višestruko naglasiti postojanost vaših grudi, dok će ih dolčevite naizgled umanjiti. Naglašavanje možete postići i uz pomoć odjeće s printom i zanimljivim uzorcima te dodacima na odjeći poput velikih cvjetova.

Play ponuda
Play ponuda