Prema zvijezdama... / Ljubavni horoskop: kakav je koji horoskopski znak u vezi

Image
Foto: Thinkstock

Provjerite kako koji horoskopski znak funkcionira dok je u vezi: kome je suđeno biti single, a tko se očajnički želi skrasiti

28.11.2017.
9:15
Thinkstock
VOYO logo

Vodenjak 

Voli pametovati partnerici o tome kako bi trebala izgledati veza. Sklon je emocionalnoj prevari jer mašta, udaljava se od partnera, osuđuje tuđa mišljenja, a nameće svoja. Vodenjak nije strastven, ali želi stabilnu vezu pa će vas život s njim ispunjavati. Više će biti zaokupljen prijateljima i vlastitim zanimacijama nego li strašću u vezi. Fizički kontakt nije mu na prvom mjestu.

Riba

Ribama treba puno prostora. Načekat ćete se dok odluče što zapravo žele. Sliku o vezi idealiziraju, a od djevojke očekuju da im ispuni sve što imaju na popisu savršene partnerice. Riba je u strahu od ignoriranja, a upravo ona radi isto ne dopuštajući partnerici da se previše približi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: pixabay

(Foto: Pixabay)

Jarac

Jarac je tradicionalan, ugađa partnerici, pokazuje joj interes, oprezan je, ali kada ga osvojite, bit će lud za vama. Ako ste liberalnije, mnogo toga će vam zamjerati. Jarac je senzualan, zna kako vas treba osvajati, dan po dan smišljat će taktike kojima će doprijeti do vašeg srca. Koncentriran je na poslovni uspjeh, ali i sklad u vezi.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelac

Strijelac je intelektualac. Uključuje se u društvene rasprave. Lako se upušta u platonski odnos. Njegova žudnja za novim znanjem čini ga radoznalim. Ne podnosi dosadu pa sukladno tome mijenja hobije, poslove, društvenu okolinu. Ako niste spremne na promjene, nemojte biti s ovim muškarcem. Boji se stabilnih odnosa. Kod njega je izražen egoizam. Hvali se svojim postignućima, a vas stavlja u drugi plan.

Image
Foto: pixabay

(Foto: Pixabay)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škorpion 

Škorpion je tajanstven, situaciju prikazuje drugačijom nego li kakva je u zbilji, ljubomora ga izjeda, lažno pokazuje privrženost kako bi mu se uzvratilo istom mjerom. Škorpioni su inteligentni, posesivni, snažne osobnosti i bez dvojbi dok su u vezi. Ako ljubavna veza završi, od njega nemojte očekivati prijateljstvo. On ide na "sve ili ništa".

Vaga

Vage žele ispunjen seksualni život, komplimente, dobivanje materijalnih stvari. Nije im teško solirati dok ne nađu osobu koja će im sve to pružiti. Luksuzan život ih oduševljava. U njima bukti strast, željni su romantike i međusobnog davanja. Vage vole flertati, osjećati se poželjnima, održavaju sklad i vječno su dotjerane. U ljubavi im je mana što imaju nezasitne apetite koje neće baš svatko uspjeti obuzdati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Thinkstock

(Foto: Pixabay)

Djevica 

Djevice su humoristične, uredne, pedantne, ne vole kasniti, odgovorne su i cijene sitne geste. Na vezivanje će se odlučiti tek kada ispunite sve njihove zahtjeve. Promišljeno ulaze u svaki odnos. Na početku vas pomno analiziraju, no kasnije se možete opustiti. Žele postavljati pravila na koja ćete se izgleda morati naviknuti ako mislite ostati u vezi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lav

Lavovi prilikom svađe prebacuju krivnju na partnericu. Postaju nesnosni ako ih ne saslušate do kraja. Dramatiziraju, viču, gestikuliraju, pretjeruju. Bahati su, puno pričaju o svom životu, imaju previsoko mišljenje o sebi, ne zanimaju ih tuđi problemi, veličaju svoj lik i djelo. Ako ste u vezi s ovim znakom, trebat ćete se oboružati razumijevanjem, staloženošću i mirom. Inače vam se loše piše! Lavovi su rijetko spremni na kompromis. Njihova riječ biti će zadnja bez pogovora.

Rak

Rak se voli vezivati. Njegove želje su sasvim jednostavne. Brak, djeca, velika obitelj za raka predstavljaju životno postignuće. Rak je prilikom svađe uvredljiv, koristi ružne riječi kako bi vas ocrnio, no poslije mu bude žao. Impulzivan je i teško se odljuti. Spreman je zauvijek vas zamrziti ukoliko povrijedite njegov ego. Isto tako, ako vidi da ste razlog njegovoj bezuvjetnoj sreći, brzo ćete imati prsten na ruci. Znat će vam uzvratiti ljubav i biti će zahvalan za ono što mu pružate.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: pixabay

(Foto: Pixabay)

Blizanac

Blizanci su nepouzdani. Obećaju brda i doline, a ispunjavaju tek jedan dio rečenog. Brzo se zasite druženja s jednom osobom pa su skloni švrljanju. Lukavi su, proračunati, dok su u vezi imaju ljubavnu "rezervu" u smislu ako nešto pođe po zlu, imat ću novog asa u rukavu. Nakon propale veze, brzo kreću u lov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bik 

Bikovi vole uživati u životu sa svojim partnerom. Ugađaju svim svojim osjetilima. Dodiri, poljupci, romantično maženje im je prvi vrhu ljestvice. Bikovi žele biti materijalno osigurani. Ako osjete financijsku nesigurnost, neće žuriti s brakom niti će lako trošiti iznos od plaće. Spontani su, vjerni, pametni, puni podrške. Daju savjete.  

Ovan 

Ovan je impulsivan. Nema široko razmišljanje u vezi određenih tema već se ograničava na jednu teoriju. Nećete ga uspjeti razuvjeriti kada je siguran u svoj stav. Zna biti djetinjast, eksplozivan, sebičan, nestrpljiv, lako skrene pažnju s bitnih stvari. U vezi neće razumjeti vašu perspektivu. S partnericom će se natjecati i htjet će dominirati. Neće mu se svidjeti ako partnerica pokrene prvi korak pri udvaranju.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte još: 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo