Play ponuda

Kate Moss je nakon dugih pet godina ponovno prošetala modnom pistom i za to je imala jako poseban razlog

Image
Foto: BERTRAND GUAY / AFP

Ovo njihovo zajedničko pojavljivanje nije se dogodilo bez razloga

20.1.2018.
8:00
BERTRAND GUAY / AFP
Play ponuda

Kate Moss u četvrtak je po prvi put, nakon pet godina, ponovno prošetala modnom pistom, a uz nju je bila i njena prijateljica i kolegica, Naomi Campbell. Njih su dvije nosile reviju City of Love Luis Vuittona, ali pritom nije riječ o novoj reviji ženske odjeće, već reviji muške mode, a Moss i Campbell odlučile su svojim izlaskom na pistu dati podršku kreativnom direktoru muške mode, Kimu Jonesu, koji napušta brend, piše In Style.

No, zašto nam je sad ovo toliko iznenađujuće? Pa, Moss doslovno nije izlazila ni na jednu modnu pistu još od 2013. godine, a dok Campbell s druge strane jest, njih dvije zajedno na modnoj pisti nismo mogle vidjeti već godinama.

shimmer fallback
shimmer fallback

Kao veliko finale za sam kraj odlučile su na pistu izaći ni više ni manje nego s Jonesom, a on sam je na svom Instagramu objasnio zašto je baš njih dvije odabrao da mu prave društvo na jedan ovoliko velik dan koji označava ogromnu prekretnicu u njegovu životu i karijeri.

"Ovo je zapravo bila zahvala i referenca na rane 2000-e i Marca Jacobsa u Vuittonu te na činjenicu da mi je upravo on dao priliku da budem dio Vuitton svijeta. Hvala vam svima", napisao je Jones.

I dalje su najbolje

Ako vas zanima kako su se njih dvije snašle s hodom po pisti, najbolje da pogledate ovaj video. I dalje su najbolje.

Play ponuda
Play ponuda