Izašao je novi trailer za drugu sezonu serije o ubojstvu velikog dizajnera Giannija Versacea

Image
Foto: instagram, donatella_versace

Prikazan je život talijanskog dizajnera, ali i svih onih oko njega

30.12.2017.
11:30
instagram, donatella_versace
VOYO logo

Serija The Assassination Of Gianni Versace: American Crime Story ide dalje i otkriva nove detalje o ubojstvu jednog od najpoznatijih dizajnera svijeta Giannija Versacea. Dok će sama serija s emitiranjem krenuti za nekoliko tjedana, točnije 17. siječnja na Foxu, kratim videom su fanovi vidjeli što ih sve očekuje. Radi se o životu, ubojstvu i ubojici Versacea, a serija je obuhvatila sve važne detalje njegova života, piše Elle.

Mnogo zanimljivosti

Tekst se nastavlja ispod oglasa

50-godišnji dizajner ubijen je 15. srpnja 1997. godine, a cijela potraga za ubojicom je trajala osam dana nakon čega su ga pronašli mrtvog u sobi na brodu. Serija je rađena po knjizi autorice Maureen Orth (Vulgar favors: Andrew Cunanan, Gianni Versace, and the largest failed manhunt in U.S. history) koju je izdala 1999. godine.

Giannija glumi Edgar Ramirez, njegovu sestru Donatellu lijepa Penelope Cruiz, dečka dizajnera Antonia glumi pjevač Ricky Martin, a serijskog ubojicu Andrewa Cunanana glumi Darren Criss. U seriji se postavlja i pitanje zašto se nakon saznanja tko je ubojica nije ništa poduzelo, već je Andrew nastavio ubijati. Prikazano je i razmišljanje samog Andrewa, njegovi postupci i razlozi za ubojstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, pokazane su neke nove scene, kao što je istraga FBI-a, ali i trenutak kad ubojica upoznaje svoju metu. Glavni glumci su također progovorili o ovom zločinu, koji je zapravo zločin čitave Amerike, ali i o položaju gay populacije. Neke će stvari ipak ostati nerazriješene do samog kraja, ali nas svejedno zanima što je cijeli tim koji stoji iza serija ovoga puta pripremio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo