ocrtavanje obrva / Hvalevrijedan potez Brođanke: Uljepšava onkološke pacijentice, a dovoljna nagrada joj je njihov osmijeh

Ova je Brođanka odlučila učiniti dobro djelo te onkološkim pacijenticama uljepšati izgled u svom salonu

29.6.2018.
13:17
VOYO logo

Status hrvatske stručnjakinje u microbladingu, 3D tehnici iscrtavanja obrva, gospođe KsenijeKarabegović iz Slavonskog Broda s razlogom se širi mrzinom munje po društvenim mrežama.

Ona je odlučila učiniti dobro djelo te onkološkimpacijenticama uljepšati izgled u svom salonu. Dovoljna joj je nagrada, kako kaže, njihov osmijeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezin status prenosimo u cijelosti:

'Osmijeh je dovoljan…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjedim jučer na trgu. Pijuckajući popodnevnu kavu gledam prolaznike…Ljude kako šeću u miru…Mlade ljude kako se drže se za ruke i zaljubljeno se gledaju. Stare kako oprezno koračaju, svako malo zastajkujući da sa poznanicima razmjene nekoliko rečenica. Mlade roditelje koji uživaju gledajući svoju djecu kako bezbrižno skakuću. Sve izgleda idilično…

Otpijem još gutljaj kave, sunce je baš na zalasku…Nailazi par, ne tako srednjovječan. Drže se za ruke… Obratim pažnju malo bolje, „žena“ u meni pomisli: „kako zanimljiva odjevna kombinacija“. Podignem pogled malo više, ugledam maramu na glavi…Ne moraš biti premudar da shvatiš…Utonule oči i izraz lica govori još jasnije…Onkološki pacijent! Isti tren sjetim se divne mlade žene vedrog duha koju sam još jučer upoznala u susjednoj nam državi. Također onkološki pacijent, bez kose, trepavica, obrva…sjetim se osmijeha kada se pogledala u ogledalo nakon što sam joj uradila obrve…neprocjenjivo!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stisne me u grlu i kroz misli mi proleti slika kao u filmu: Zabrinuti ljudi, djeca bez osmijeha, tužna lica ljudi oko mene, smog u zraku…Slavonski Brod!?!

I baš kao da je znao, oglasi se zvuk mobitela. Stiže mi poruka u Inbox: 'Tjedan je prevencije raka dojke'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razlog zbog kojeg pišem ovaj status vrlo je jasan: upućujem javni apel da za sve dane u godini, ne samo u tjednu borbe protiv raka, dovedete, uputite ili tagirate sve poznanike i vama drage ljude ili ako ste i sami žrtva koja se bori sa ovom ili nekom drugom opakom bolešću da vam barem donekle olakšam borbu i vratim osmijeh na lice! 

Vrata moga salona su Vam širom otvorena, a naknada za moj trud je bio i uvijek će biti samo osmijeh :)'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo