H&M je s ponosom predstavio svoju novu kolekciju napravljenu od recikliranih materijala

Image
Foto: H&M

Posljednja kolekcija H&M-a nešto je drugačija

30.12.2017.
13:00
H&M
VOYO logo

Kombinacija modernog dizajna i funkcionalnih detalja glavno je obilježje nove kolekcije, a H&M je posebno ponosan što je sva odjeća napravljena od održivih materijala. Kolekcija je sportska, zove se "In It For The Long Run", a nadahnuta je prirodom, dok je inspiracija bila u svim snažnim ženama. Ova odjeća je stvarno posebna, a već se može kupiti u odabranim trgovinama, dok će se online moći kupiti od 4. siječnja, pišu iz H&M-a.

Veliki planovi za budućnost

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već godinama H&M povremeno izbacuje kolekcije čija je odjeća u potpunosti ekološki prihvatljiva, a sada su izbacili sportsku verziju koja uključuje tajice, sportske grudnjake te stvari za jogu i trčanje. Boje koje prevladavaju su također one koje možemo pronaći u prirodi, zelena, crna i bijela, a svaki predmet u sebi ima elastin i reciklirani poliester. Također, materijal je u potpunosti prilagođen sportu pa se brže suši, ima posebne otvore za zrak i vrlo je ugodan.

Plan brenda je da u budućnosti proizvode sve više odjeće koja je nastala od recikliranog materijala, a mi ih u potpunosti podržavamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo