FOTO: / Manekenke na pisti izlazile iz gigantske školjke

shimmer fallback

Dugoočekivana Chanelova revija održana u sklopu prestižnog Pariškog tjedna mode postala je platforma stila kakav će se zasigurno slijepo 'furati' u proljeće, kad će kolekcija biti aktualna.

5.10.2011.
17:14
Play logo

Modni dizajner Karl Lagerfeld, čija se riječ u modnom svijetu poštuje gotovo kao Biblija, na pariškom tjednu mode predstavio je novu kolekciju koju je kreirao za Chanel, a modnu je pistu za tu priliku transformirao u pravo podvodno carstvo!

Perlama ukrašeni modeli prošetali su se u laganim tkaninama, a na pistu su izlazili iz gigantske morske školjke, dok su morske trave, koralji i rekviziti u obliku morskih školjki bili razbacani po pijesku koji je, u službi tla po kojem su manekenka gazile, bio razbacan po cijeloj pisti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bio sam inspiriran načinom na koji morske trave lelujaju u vodi, njihovom lakoćom te određenim ribama veoma modernih oblika, poput raža', priznao je 78-godišnji Lagerfeld.

Reviju je pratio nastup talentirane Florence Welch, koja je izvodila pjesme sa svog novog albuma, a iz nove modele iz pubile su pratili Sean Lennon i Uma Thurman.

Play logo

Vezani članci:

arti-201110031070006 arti-201110020282006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo