FOTO: / Helena i u 43. godini radi kampanje u toplesu

Danski supermodel Helena Christensen, koja je slavu stekla 1986. godine nakon što je pobijedila na nacionalnom izboru ljepote, i dalje prkosi godinama pozirajući u delikatnim golišavim izdanjima.

31.8.2011.
12:14
VOYO logo

Helena se ovoga puta udružila s manekenskom agencijom Unsigned Model Scouts i proizvođačem nakita Swarovski Crystallized u kampanji kojoj je cilj pronaći jednu djevojku i jednog dečka koji će sudjelovati u nacionalnoj kampanji.

U promociji ovog projekta 42-godišnja Helena se odlučila skinuti u toples, te je tako pozirala s upečatljivom ogrlicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I nedavno je dokazala da besprijekornim izgledom prkosi godinama, kad je snimila reklamnu kampanju za marku donjeg rublja Triumph. Pozirala je u zavodljivim pozama, u seksi donjem rublju, koje je samo dodatno isticalo njezinu isklesanu liniju.

No, unatoč gotovo savršenom tijelu, Helena je priznala kako i ona pati od nedostataka koje imaju i 'obične' žene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nije baš da se svako jutro probudim misleći da sam predivna, bogomdana i da se ne trebam truditi za svoj izgled. Svaki model u ovom poslu ima fizičke probleme, kao i svaka druga žena, možda čak i više nego one jer smo stalno pred reflektorima. Nekada je veoma frustrirajuće otići na plažu, pogotovo zbog tabloida koji zaokruže vaš celulit i stave vas na naslovnicu', potužila se Helena.

Vezani članci:

arti-201107150105006 arti-201107070562006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo