Play ponuda

CURA 'TROLA' SVOG DEČKA NA INSTAGRAMU: / Od 238 kombinacija koje je odjenula, njemu se svidjela samo ova

Image
Foto: Instagram

'Trebam li sad odmah izbrisati profil?', našalila se influencerica nakon što joj je dečko pohvalio jedan outfit

7.11.2019.
19:57
Instagram
Play ponuda

Olivia Jackson postala je zvijezda Instagrama zbog svoje originalne ideje da na toj društvenoj mreži "trola" svojega dečka pozirajući u modnim kombinacijama koje on mrzi na njoj vidjeti. Njezin profil pod nazivom "clothesmyboyfriendhates" prati više od 60.000 ljudi.

"Ako preokrene očima, znam da će biti dobro", stoji u opisu profila, na kojemu se dosad našlo 238 kombinacija. Međutim, onda joj je dečko upropastio sav trud jer mu se, naime, jedna njezina kombinacija zapravo svidjela.

U opise stavlja dečkove reakcije

"Trebam li sad odmah izbrisati profil?", našalila se influencerica nakon što joj je dečko pohvalio jedan outfit. Riječ je o prugastom sakou kombiniranom s bijelom bluzom te crvenim širokim hlačama i bijelim mokasinkama. "Jesam li upotpunila svoj život? Jesam li ga promijenila?" našalila se Olivia.

Inače, ona svaku fotografiju poprati prikladnim opisom kojim uglavnom opiše dečkovu reakciju na neki njezin outfit. "Kad sam isprobavala ove kožnate hlače u trgovini, dečko je rekao: 'Ne razumijem'", napisala je uz fotografiju svojega, kako kaže, trenutno omiljenog poslovnog outfita.

Uvijek ima originalan prigovor

Kada odjene traperice na tregere ili neke slične "overall" kombinacije, dečko joj se buni da izgleda "kao dijete". Jedne njezine široke hlače na pruge prozvao je "hlačama za klaunove".

"Jako je plava ta haljina, zar ne?" upitao je dečko Oliviju kada se pojavila u popularnoj Zarinoj haljini na točkice, a posebno ne shvaća kad na takve kombinacije nosi ruževe za usne žarkih boja. "Podsjećaju me na baku", rekao joj je.

Play ponuda
Play ponuda