Ovi popečci su nevjerojatno jednostavni za pripremu i vrlo su niske kalorijske vrijednosti.
Sastojci:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- 680 grama naribanih tikvica
- 1 žličica soli
- 1/4 šalice brašna
- 1/4 šalice naribanog parmezana
- 1 jaje
- crni papar i začini prema želji
- 2 žlice maslinovog ulja
(Foto: Thinkstockphotos.com)
Priprema:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- Naribanim tikvicama dodajte sol, a zatim pustite neka odstoje desetak minuta. Iscijedite višak tekućine. Zatim pomiješajte sve sastojke u jednu smjesu.
- Zagrijte maslinovo ulje u velikoj tavi na srednje visokoj temperaturi. Žlicom uzmite smjesu, stavite na vruću tavu i izravnajte popečke lopaticom. Pecite sa svake strane dok se ne pojavi lijepa smeđa boja, oko 2 minute.
- Poslužite odmah.
Dobar tek!
Pročitajte još:
- Nekad je manje više: savršeno pečene tikvice vladarice su proljetnog stola
- Skandinavska Sense dijeta: Imamo recepte iz knjige uz koje ćete lakše gubiti kilograme
- Ručak u ljetnom stilu: napravite laganu salatu s kvinojom
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa