Bijelo je uvijek in! Odlučite kojoj najbolje pristaje?

Bijela boja je osjetljiva, lako se prlja i vizualno širi tijelo osobe koja je nosi, ali je unatoč tome idealan izbor za ljeto.

27.8.2011.
14:13
VOYO logo

Preplanule, vitke i u bijelom, naše su slavne dame vjerujemo mnogima uljepšale vrele ljetne dane.

Osim što savršeno pristaje na preplanulu put, bijela boja daje dozu profinjenosti i elegancije, a to naši celebovi znaju jako dobro prepoznati i iskoristiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je najbolje, bijela se boja može kombinirati sa bilo kojom drugom bojom ili dezenom. Dakle, pristaje na sve i svima. Prigodna je za večernje ljetne izlaske, ležernu dnevnu kombinaciju, pa i za plažu. Tako su sve popularniji bijeli badići koju posebno naglašavaju preplanulu put.

U takvome se izdanju odvažila pojaviti manekenka i novinarka Fani Stipković koja je pred kamerama pokazala svoje zamamne obline.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za mrvicu oskudniju varijantu odlučile su se supruga Joška Čagalja, Ana, manekenka Iva Jerković, bivša misica Fani Stipković i pjevačica Nina Badrić koje su se na javnim događanjima pojavile u jednostavnim bijelim haljinicama.

Elegantnim večernjim haljinama, Vlatka Pokos i Tanja Dragović pokazale su da bijela boja može biti i vrlo svečana, dok su dizajnerica Anamarija Asanović, voditeljica Renata Sopek i glumica Marija Borić bijelu nijansu iskombinirale s mornarskim dezenom i traperom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kojoj slavnoj dami prema vašem mišljenju najbolje pristaje bijela boja, procijenite sami.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo