Play ponuda

BIJELE TENISICE KAO NOVE: / Ova žena ih je oprala jeftinim sastojkom koji svi imamo doma. Rezultat je gotovo nestvaran!

Image
Foto: YouTube

Cijeli je proces popratila kamerom i oduševila se. Tenisice su ponovno zabljesnule kao nove

4.6.2020.
7:14
YouTube
Play ponuda

Kada proljeće pokuca na vrata, par snježnobijelih tenisica je sve što vam treba da biste i službeno zaključili sezonu čizama i kaputa. Eh, ali loša je strana bijele obuće to što se nevjerojatno brzo i lako prlja.

Trik sa zubnom pastom

Iako na tržištu postoji doista velika ponuda proizvoda za izbjeljivanje i uklanjanje mrlja, oni baš i ne uspijevaju temeljito skinuti svaki trag blata i prljavštine. Prije nego što svoje bijele tenisice bacite u smeće jer izgledaju sivo i neugledno, iskušajte ovaj trik sa zubnom pastom.

Image
NE SMIJE NA VIŠE OD 30°C I OMEKŠIVAČ JOJ JAKO ŠTETI: /

Stručnjak tvrdi da ovu vrstu odjeće cijeli život peremo pogrešno

Image
NE SMIJE NA VIŠE OD 30°C I OMEKŠIVAČ JOJ JAKO ŠTETI: /

Stručnjak tvrdi da ovu vrstu odjeće cijeli život peremo pogrešno

Youtuberica Faith Chapelle pokazala je trik na djelu u jednom od svojih videa i, što jest - jest, rezultat nije izostao. Običnu pastu za zube ona je utrljala četkicom u svoje nekoć bijele tenisice i oduševila se. Tenisice su ponovno zabljesnule kao nove!

Zašto baš pasta za zube?

No, prije tretmana zubnom pastom, tenisice je namočila u toploj vodi s malo deterdženta za rublje. Zatim je kompletnu površinu tenisica premazala pastom za zube. Pritom savjetuje da ćete bolji rezultat postići ako koristite pastu za izbjeljivanje zuba. A nipošto ne upotrebljavajte obojenu pastu jer bi vam mogla ostaviti mrlje na obući.

U čemu je fora sa zubnom pastom? Većina njih sadržava sodu bikarbonu, koja djeluje kao abraziv i pomaže ukloniti mrlje baš kao što to čini i na vašim zubima. Nakon tretmana pastom, Faith svoje tenisice potopi u kantu s izbjeljivačem i ostavi ih šest sati. Na kraju ih opere u perilici rublja za završni učinak, prenosi Mirror.

Play ponuda
Play ponuda