Play ponuda

Uspjeh na vrhuncu: Modni brendovi za nju se trgaju!

shimmer fallback

Brend Maje angažirao je Alexu Chung kao zaštitno lice njihove jesensko-zimske kampanje, i to zahvaljujući njezinoj osobnosti koja je istodobno i glamurozna i rokerska.

24.6.2012.
16:48
Play ponuda

Britanska voditeljica, model, dizajnerica i trendeseterica Alexa Chung trenutačno ne može biti sretnija. Nakon suradnje s brendovima kao što su Superga, Vero Moda, Pepe Jeans i Madewell, francuski brend Maje angažirao ju je kao zaštitno lice njihove nove kampanje.

'Oduševljena sam što sam njihova ambasadorica za jesen/zimu 2012./2013. To je brend čije kreacije obožavam nositi i velik mi je kompliment što su baš mene angažirali', rekla je Alexa.

Za kampanju, koju su snimili prije nekoliko dana u pariškome metrou, bio je zaslužan fotograf Glen Luchford koji je inspiraciju potražio u filmskim heroinama šezdesetih. A Alexa, moramo priznati, idealna je za tu ulogu. Kako su rekli glasnogovornici brenda Maje, Alexa odiše osobnošću koja je istodobno i glamurozna i rokerska.

Iako je ovim izrazito ženstvenim, boho-kreacijama vjerna pariška krema, poput bivše žene Johnnyja DeppaVanesse Paradis i glumice Marion Cotillard, sigurni smo da će Alexa pridonijeti popularnosti ovoga francuskog brenda.

Play ponuda
Play ponuda