Play ponuda

Omiljena trendseterica pokreće svoju modnu liniju

shimmer fallback

'Da, službeno je. Ja ću zaista to napraviti.

27.8.2012.
15:59
Play ponuda

Britansku trendsetericu Alexu Chung zaista ne treba posebno predstavljati. Preslatka 28-godišnjakinja neprestano se nalazi na popisima najbolje odjevenih žena na svijetu, a svojim boho-romantičnim modnim izričajem utječe na stil mnogih žena.

Dvaput je osvojila nagradu kao ikona stila na dodjeli British Fashion Awardsa, Mulberry je nazvao torbu prema njoj, surađivala je s Madewellom, Supergom, Vero Modom i Pepe Jeansom, a ove je godine posebno nagrađena titulom ambasadorice stila British Fashion Councila.

Nakon svih uspjeha bilo je pitanje vremena kad će se ova Britanka ohrabriti i napraviti svoju odjevnu liniju, a da to nisu pusta naklapanja, potvrdila je sama Alexa za japanski Numero Tokyo za koji je snimila naslovnicu:

'Da, službeno je. Ja ću zaista to napraviti. Nemam što izgubiti, to je zabava. Ako ne bude dobro, mogu reći da nisam imala ništa s tim, a ako bude zaista dobro, mogu reći - ovdje su skice, to je sve moj rad.'

Iako se trenutačno pridružila ekipi Tračerica u New Yorku u kojoj je dobila cameo-ulogu i glumit će samu sebe, čini se da ćemo uskoro moći uživati u eklektičnim kreacijama britanske ikone.

Play ponuda
Play ponuda