Play ponuda

MLADIĆU DALTONISTU PRIJATELJI POKLONILI NAOČALE S KOJIMA VIDI BOJE: / Njegovu emotivnu reakciju pogledalo je više od dva milijuna ljudi

Image
Foto: Screenshot/Twitter

Mladić je bio ganut gestom svojih prijatelja, a njegova dirljiva reakcija postala je hit na društvenim mrežama

11.1.2021.
7:44
Screenshot/Twitter
Play ponuda

Mac, 22-godišnji glazbeni producent iz Atlante, nedavno je pomoću posebnih naočala za daltoniste prvi put vidio svijet u boji. Njegova emotivna reakcija obišla je svijet i postala hit na društvenim mrežama.

Prijatelji su mu za rođendan kupili korektivne naočale kako bi po prvi put vidio svoj crveni automobil i drveće oko kuće. Snimali su Maca koji je zbog oduševljenja počeo skakati i trčati po susjedstvu, ne vjerujući da vidi ono što većina nas svakodnevno uzima zdravo za gotovo.

Dirljivi video pregledan je više od dva milijuna puta, a mladića je posebno ganula dobrota njegovih prijatelja. "To što su mi nabavili naočale i toliko se potrudili za moj rođendan govori mi koliko me vole. Nisam mogao tražiti bolje prijatelje", napisao je Mac na Twitteru.

Za britanski Metro otkrio je da nije ni slutio koliko su boje inače jarke. "I definitivno su me iznenadili prijatelji koje nikad nisam molio da mi nabave naočale", dodao je.

Play ponuda
Play ponuda