JAKO SE NALJUTILA / Majku razbjesnila knjiga iz školske knjižnice: 'Ne učite mi djecu o analnom seksu. Ja ga nikad nisam upražnjavala'

Iako je sastanak školskog odbora sazvan zbog koronavirusa, majka ga je iskoristila kako bi upozorila da u knjizi autorice Ashley Hope Pérez "Out of Darkness" postoji dio o analnom seksu

20.9.2021.
18:45
@davenewworld_2 / Twitter

Majka iz američke savezne države Teksas na školskom odboru digla je buku zbog spominjanja analnog seksa u knjizi dostupnoj školarcima, piše TMZ.

Iako je sastanak školskog odbora sazvan zbog koronavirusa, majka ga je iskoristila kako bi upozorila da u knjizi autorice Ashley Hope Pérez "Out of Darkness" postoji dio o analnom seksu.

'Fokusirajte se na obrazovanje ne javno zdravstvo'

"Ne želim da moja djeca uče o analnom seksu u srednjoj školi", kazala je Kara Bell i pokušaja pojačati svoj argument zašto djeca od 6 do 8 razredu ne trebaju razmišljati o toj temi.

'Nikad nisam upražnjavala analni seks, niti ga želim. Ne želim ni da ga moja djeca imaju. Želim da se fokusirate na obrazovanje, a ne javno zdravlje", kazala je.

Školski odbor je nakon apela zabrinute majke maknula knjigu s polica u knjižnici, dok su vlasti okruga poručile da ne žele micati knjige iz knjižnice jer ne žele uskratiti učenicima pristup idejama s kojima se oni ne slažu.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali