'MAHNI U KAMERU, IDEŠ UŽIVO': / Stariji ljigavac se nabacivao 18-godišnjakinji - dok ga nije šokirala izjavom. Video je s razlogom viralan

Image
Foto: Screenshot/TikTok

Tinejdžerica je nasrtljivcu u više navrata dala do znanja da ne želi uopće komunicirati s njim

15.5.2021.
8:48
Screenshot/TikTok
Play logo

Video 18-godišnje učenice kojeg je ona podijelila na svom TikToku postao je viralan. Naime, na njemu se vidi kako joj se udvara stariji muškarac u dvorištu jednog hotela. On je bio vrlo uporan, mada mu je ona jasno dala do znanja da uopće nije zainteresirana za njega.

U komentarima joj se javilo mnoštvo žena koje su rekle kako one savršeno dobro znaju kako se ona osjećala za vrijeme nemilog događaja, a neke su istaknule kako se s uletima takvih ljigavaca svakodnevno susreću, piše Bored Panda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Učenica je sasvim slučajno imala prijenos uživo, pa je cijelo to odvratno upucavanje ovjekovječeno u dva videa koji su ubrzo postali viralni. Na njima se jasno vidi kako se učenica prestrašila te da uopće nije željela komunicirati s nasrtljivcem koji ju je pokušao zapričati.

Prijavila ga je recepcioneru

Njen video je u vrlo kratkom roku pogledalo više od 12 milijuna ljudi. U nekoliko videa koje je kasnije objavila pojasnila je da se on doimao puno starijim od nje. Procijenila je da je on u 30-ima. Što znači da je trebao odustati, a ne ponašati se tako nasrtljivo prema nekome tko je sasvim očito želio da ga se pusti na miru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

"Prišao mi je neki čovjek i sjeo pored mene za stol bez da me je i pitao je li to meni ok i počeo je pričati. Pitao me je kako se zovem, a ja sam izmislila lažno ime. Melissa. Dok je baljezgao gluposti, srce mi je od straha počelo ubrzano kucati. Rekla sam mu da imam prijenos uživo i tek onda je prestao, a pomogao mi je i prijatelj koji se pojavio na balkonu", ispričala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tinejdžerica je nasrtljivcu u više navrata dala do znanja da ne želi uopoće komunicirati s njim, no on ju nije puštao na miru. Trebalo mu je dosta vremena da je prestane maltretirati. Srećom, sve se dobro završilo. Studentica je nepoznatog muškarca prijavila recepcioneru u hotelu koji je rekao da će razgovarati s njim o njegovom ponašanju.

Život na vagi
Trag divljači
Tri sestre
Señorita 89
Laži sa mnon
default_cta
Raspoloženi za ljubav
Ljubav je na selu
Elon Musk show
Kako zadovoljiti ženu
Britain's Got Talent
default_cta
Obiteljske tajne
Play logo