Play ponuda

ŽENA SVJEDOČILA PRIZORU KOJI SLAMA SRCE: / Bezdušni vlasnik izbacio psića na cestu! 'Jadničak je trčao za autom...'

Image

Njezina objava na Facebooku u grupi za izgubljene ljubimce razbjesnila je mnoge ljubitelje životinja

26.1.2021.
16:49
Play ponuda

Maleni Jack Russell terijer kojega je vlasnik izbacio iz automobila pokraj ceste na velikim australskim vrućinama snimljen je kako očajnički pokušava dostići vozilo koje je ubrzavalo.

Nicole Crossley kosila je svoje dvorište u Micklehamu, u sjevernome predgrađu Melbournea, u nedjelju u 11 sati, kada je primijetila srebrni Mercedes zaustavljen na križanju dviju uskih ulica. Vozač je psa, za kojega se vjeruje da je Jack Russell terijer, ostavio na cesti i krenuo dalje. Pas je trčao za njim na 37 Celzijevih stupnjeva, ali nije mogao uhvatiti terenac.

Ljubitelji životinja bijesni

Žena je uspjela snimiti mutnu fotografiju, no nije uspjela vidjeti registraciju vozila. Ispričala je kako je pas trčao za automobilom, a ona ih je pratila dok oboje nisu nestali iza ugla, prenosi Daily Mail.

Dodala je kako je sat i pol tražila psa, no nije ga uspjela pronaći. Njezina objava na Facebooku u grupi za izgubljene ljubimce razbjesnila je mnoge ljubitelje životinja, koji nisu mogli vjerovati da netko može tako ostaviti psa.

Pljušte negativne reakcije

Fotografija je podijeljena nekoliko tisuća puta, a mnogi su u komentarima izrazili tugu i bijes.

"Jadan, sigurno je bio zbunjen i uplašen. Nadam se da je pronađen i da je na sigurnom", "Ovo je odvratno. Mogli su barem ostaviti psa u azilu", samo su neke od reakcija korisnika.

Play ponuda
Play ponuda