Play ponuda

ŽENA PRIČALA ŠTO MISLI NAPRAVITI PSU, NJEGOVA REAKCIJA SABLAZNILA: / 'Jadnik ne želi biti s njom ni u ovom životu'

Image

Taj je prizor upao u oko tviterašima, koji su izrazili zabrinutost za životinju, a neki su se s bizarnom pričom zdravo našalili

1.3.2019.
19:30
Play ponuda

Žena koja se pojavila u današnjoj emisiji "This Morning" kako bi govorila o svojoj ideji da se kriogenički zamrzne zajedno sa svojim psom, navukla je bijes velikog broja gledatelja nakon što je njezin "ljubljeni" pas pobjegao od nje u izravnom prijenosu.

Uplašio se?

Debbie Fleming (55) iz Floride pričala je o svojim futurističkim planovima za zamrzavanje svojega corgija Sherry i sebe, u nadi da će se njih dvoje opet spojiti kada buduća znanost otkrije lijek za što ih je već ubilo.

Međutim, pas tijekom snimanja nije pokazivao preveliku privrženost vlasnici. Naprotiv, cijelo se vrijeme meškoljio u njezinu krilu, a čim je uhvatio priliku, zbrisao je koliko su ga noge nosile. Taj je prizor upao u oko tviterašima, koji su izrazili zabrinutost za životinju, a neki su se s bizarnom pričom zdravo našalili.

shimmer fallback
shimmer fallback

PAS KOJI JE INSPIRIRAO MNOGE: Obolio je od raka, a njegovi su vlasnici učinili nešto predivno i dirnuli svijet

Image
PAS KOJI JE INSPIRIRAO MNOGE: /

Obolio je od raka, a njegovi su vlasnici učinili nešto predivno i dirnuli svijet

"Pas ne želi biti s njome ni u ovom životu, a kamoli da se zamrzne s njom u vječnosti"; "Koja je prava dobio siroti pas? Što ako on ne želi biti zamrznut?"; "Nisam siguran da se psu sviđa njezina ideja", samo su neki od komentara na Twitteru.

shimmer fallback
shimmer fallback

Obećanje ocu

Tijekom intervjua, žena je priznala kako se nada da će ispuniti obećanje ocu da će se ponovno sresti u budućnosti. On se, naime, dao kriogenički zamrznuti nakon smrti, a njegova kći želi slijediti očev primjer zajedno sa svojim voljenim ljubimcem.

"Prije sto godina nismo ni razmišljali o presađivanju srca, a danas ne samo da je to postao normalan zahvat, već i naveliko kloniramo. Tko zna što će biti za još nekoliko stotina godina. Bilo bi lijepo vratiti se, zašto ne?!", kazala je ekscentrična Amerikanka.

Njezin otac John umro je od sepse 2013. u 84. godini života. Od tada je njegovo tijelo pohranjeno naglavačke u velikom spremniku s tekućim dušikom na temperaturi od -200 stupnjeva. Troškovi "suspendirane animacije" za Johna i Debbie iznose oko 28.000 dolara za svakog, a ako im se pridruži i pas, za njega će izdvojiti oko 6000 dolara, piše Daily Mail.

Play ponuda
Play ponuda