Play ponuda

U SVAĐI JE BACIO VJENČANI PRSTEN PA SE POKAJAO: / U potragu se uključila i policija, no bilo je uzalud - dok nije došao on

Image
Foto: Shutterstock

Bilo je mračno kao u rogu, ali za njegov odličan njuh to je bio 'piece of cake'

29.1.2020.
12:33
Shutterstock
Play ponuda

Njemački ovčar Odin, šest godina star policijski pas, trebao je nekoliko sekundi da pronađe u travi u Harborneu u Birminghamu vjenčani prsten što ga je bijesni muškarac bacio pošto se posvađao sa suprugom.

Policajci u patrolnom vozilu stali su kada su uočili muškarca i njegova prijatelja kako "temeljito pretražuju" Northfield Road u 2 sata iza ponoći. Carl Woodall, policijski trener psa Odina objasnio je da je bilo mračno kao u rogu i njih "dvojica mogla su tako pretraživati cijelu noć i ne pronaći prsten".

Pronašao ga je za nekoliko sekundi

"Jako zbunjeni" muškarac rekao je policajcima da žali zbog toga što je u jednom trenutku izgubio živce i bacio prsten pa ga sada uzalud pokušava naći.

Prsten je bio malen i Woodwall nije bio siguran hoće li biti dovoljno mirisa da ga Odin nanjuši. "Ali on je dokazao da sam u krivu i trebale su mu sekunde da ga nađe te sam za manje od pet minuta ponovno bio u patroli", objasnio je Woodwall.

Play ponuda
Play ponuda