Play ponuda

TKO GA NE BI POŽELIO? / Simpatični dečko, složio si krevet i ljudi ga odmah posvojili

Image
Foto: Facebook

Rush je pametan i drag pitbull, koji, u početku svojeg života, nije imao sreće. Njegovi su ga prijašnji vlasnici odbacili, jer se nisu željeli ili nisu znali brinuti o njemu.

14.10.2015.
15:52
Facebook
Play ponuda

Volonteri su ga snimili mobitelom, a kada su ga ugledali njegovi ljudi, zaljubili su se u njega na prvi pogled, pa je ova mišićava dobrica konačno dobila obitelj kakvu zaslužuje.

"Suprug ga je vidio na vijestima, a ja na internetu. Rekao mi je kako mu se baš sviđa i kada smo došli kući s posla, odlučili smo da smo spremni za psa, sjeli u auto i došli po Rush", rekla je njegova nova vlasnica Angela Andrews Wallace.

Wallacevi su i prije imali pse, ali su uginuli od starosti. Dugo su razmišljali hoće li ponovno uzeti psa, jer su se za prijašnje jako vezali. "Ja sam već mjesec dana razmišljao o novom psu", rekao je njegov novi vlasnik.

shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback

SICSA Centar za napuštene životinje u Ohiu iskoristio je sve društvene platforme, kako bi ovom psu pomogao da pronađe novi dom. Prije no što je video u kojem sam sprema dekicu za spavanje ugledao svjetlost dana, Rush je putem Instagrama, Facebooka i Twittera tražio udomitelje.

shimmer fallback
shimmer fallback

Slaganje dekice i pogled u kameru osigurao mu je medijsku pozornost dostojnu hollywoodske zvijezde, budući ga je samo na YouTube vidjelo preko pola milijuna ljudi.

Play ponuda
Play ponuda