Play ponuda

SPREMNI ZA MALO SUZA? / Siroti psić već godinu dana ne želi leći u ovaj krevetić. Razlog uistinu slama srce

Image
Foto: Twitter

Prijateljstvo koje je trajalo od malih nogu naprasno je prekinuto, ali pravi se prijatelji nikad ne zaboravljaju

23.9.2019.
16:01
Twitter
Play ponuda

Devetogodišnji pas Harry proveo je čitav život sa svojim najdražim pripadnikom iste vrste, 15-godišnjim Georgeom, kojega su prošle godine morali uspavati. I toliko vremena poslije, maleni Harry i dalje ostavlja mjesto na krevetiću za svojega prijatelja, u nadi da će se on vratiti.

Vlasnica Caitlin Wynne (17) iz Engleske, rekla je kako su psi, obojica pasmine Lhasa Apsos, odrasli zajedno i sve radili zajedno, uključujući igranje, hranjenje, pa čak i spavanje u istom psećem krevetiću. Nažalost, starijem su Georgeu počeli otkazivati bubrezi, zbog čega je prošle godine eutanaziran.

Dokaz da mu još uvijek nedostaje

"Spavala sam na sofi noć prije nego što smo Georgea morali uspavati, kako bih mu pravila društvo. Harry je cijelo vrijeme panično trčao po sobi plačući. Nije spavao cijelu noć, kao da je znao da nešto nije u redu", ispričala je mlada vlasnica nerazdvojnih psećih prijatelja.

Image
SLIJEPI PAS IMA SVOG PSA VODIČA: /

Postali su najbolji prijatelji, a snimka njihova odlaska u šetnju će vam stisnuti grlo

Image
SLIJEPI PAS IMA SVOG PSA VODIČA: /

Postali su najbolji prijatelji, a snimka njihova odlaska u šetnju će vam stisnuti grlo

"Poveli smo Harryja sa sobom veterinaru kada smo Georgea vozili na eutanaziju. Plakao je nekoliko tjedana bez prestanka. Rep mu je bio spušten i nije se želio ni družiti ni uzimati poslastice. Danas, godinu dana poslije, Harry i dalje spava pored Georgeova krevetića, ali nikad u njega ne ulazi, pokazujući kako mu još uvijek jako nedostaje", dodala je Wynne.

Fotografije su postale viralne

Ona je na Twitteru objavila dvije usporedne fotografije - jednu iz vremena dok su dvojica prijatelja zajedno ležali i drugu noviju, snimljenu na istome mjestu i s Harryjem u istoj pozi, ali bez Georgea.

Objava je odmah postala viralna te je u desetak dana podijeljena gotovo 8000 puta. "Žao mi je, curo, ovo sigurno slama srce", "Awww, ovo je pretužno. Psi definitivno imaju osjećaje. Nadam se da je tvoj slatki pesek dobro", "OMG, srce me boli kada vidim ovu sirotu bebu", samo su neki od komentara koji su osvanuli ispod objave.

Play ponuda
Play ponuda