Play ponuda

SLATKI MOPS IZAZVAO PRAVU DRAMU: / Pas se sam zaključao u upaljenom automobilu, morala reagirati služba

Image
Foto: Twitter

Ne zna se kako su članovi Američke udruge automobila uspjeli otključati automobil, no cijela situacija na kraju je uspješno riješena

29.3.2019.
8:59
Twitter
Play ponuda

Maleni pas Pete ispao je pravi vragolan na internetu nakon što je majku svojega vlasnika doveo u nezgodnu situaciju. Naime, mops je u San Antoniju u Teksasu zaključao automobil kada je Monika Garcia izašla iz njega, zbog čega je morala čekati čak tri sata.

Image
ŠTO SI PAS MISLI KAD ČUJE SVOJE IME? /

Dozivate li ga na ovaj način, mogao bi vas početi ignorirati, zato pazite

Image
ŠTO SI PAS MISLI KAD ČUJE SVOJE IME? /

Dozivate li ga na ovaj način, mogao bi vas početi ignorirati, zato pazite

Nastala cijela strka

Pas je na neku foru uspio zaključati vrata automobila, a nesretna žena bila je prisiljena čekati sve dok nisu stigli članovi Američke automobilske udruge, prenosi LadBible. Vlasnik psa Nick Garcia na Twitteru je podijelio ovu nesvakidašnju priču i dobrano nasmijao korisnike diljem svijeta. S pratiteljima je podijelio snimku zaslona s porukama koje mu je slala majka.

"Pete je zaključao automobil, a ja sam vani. Moj mobitel je zaključan s njim u autu. Molim te pošalji AAA u našu kuću, automobil radi", napisala mu je majka u panici. Ne zna se kako su članovi Američke udruge automobila uspjeli otključati automobil, no cijela situacija na kraju je uspješno riješena, a pas je svojim nenamjernim pothvatom postao zvijezda.

Play ponuda
Play ponuda