PREMINUO MAGARAC BEPO KOJEG JE SPASIO LEGENDARNI VODITELJ: / 'Nije nam ništa jasno što se dogodilo'

Voditelj je na Facebooku objavio dirljivi video u kojem je podijelio posljednje snimke magarca kojeg je spasio iz nehumanih uvjeta.

22.3.2018.
10:05
Screenshot
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Legendarni voditelj 'Kućnih ljubimaca' Antun Ponoš nedavno je spasio magarca Bepu, nakon što su se na društvenim mrežama pojavile uznemirujuće snimke životinje na rubu smrti. Antun je spasio magarca iz Budrovca gdje su životinje živjele u strašnim uvjetima, no nažalost Bepo je uginuo od posljedica tetanusa.

U videu kojeg je Ponoš objavi na Facebooku priznaje da mu nisu uspjeli pomoći nakon što je magarcu dijagnosticiran tetanus. U videu je priznao da se magarac nakon spašavanja dobro oporavio, u čemu mu je pomogla i svinjica Gica pa je podijelio i dirljive kadrove ovog prijateljstva.

No, Bepo je iznenadna klonuo, ukočila mu se čeljust i prestao je jesti te mu je dijagnosticiran tetanus. 'Nije nam ništa jasno što se dogorilo', priznao je voditelj koji je ostao zatečen naglom promjenom stanja. Unatoč naporima, nisu ga uspjeli spasiti pa je uginuo. Iako će ova tužna vijest vjerojatno ražalostiti sve ljubitelje životinja, barem mala utjeha im može biti da je Bepo posljednje dane proveo u dobrom društvu, a ne u mučeništvu.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali