Play ponuda

ONA ZA KUĆNOG LJUBIMCA IMA SVINJU. SADA JE VEĆ NARASLA I TEŽI - 80 KILOGRAMA! / 'Obožava se maziti i hrani se zdravije od nas'

Image
Foto: Instagram/Eltoria

YouTuberica i njezin zaručnik tvrde kako im je neobični kućni ljubimac pomogao tijekom lockdowna jer je jako smirena životinja

27.10.2020.
18:51
Instagram/Eltoria
Play ponuda

Simone Partner (28), influencerica iz Engleske, odrasla je na farmi i oduvijek je htjela ima svinju za kućnog ljubimca, a prije tri i pol godine ostvarila je taj san. Kupila je svoju kuću, a zatim i malenu svinju za 500 funti (4.200 kuna) i nazvala ga je Milo, piše Mirror.

Image

'SLOMILI' SU SE: Oni nikako nisu htjeli imati kućne ljubimce, a sada? Ne mogu zamisliti život bez njih...

Image

'SLOMILI' SU SE: Oni nikako nisu htjeli imati kućne ljubimce, a sada? Ne mogu zamisliti život bez njih...

No, Milo je narastao i sada teži oko 80 kilograma, ali Simone tvrdi kako je on savršen kućni ljubimac i da se odlično slaže sa svojom 'sestrom', engleskom špringer španijelkom Brooke.

"Ljudi misle da zaručnik Joe i ja nismo normalni, posebno kada vide Miloa kako sretno trči po našem dvorištu. No, većina je fascinirana njime i uvijek pitaju mogu li ga doći vidjeti. Pitaju nas i mogu li ga odvesti u šetnju, ali za to je potrebna posebna dozvola, vjerovali ili ne", objasnile je YouTuberica.

Par je zbog svog kućnog ljubimca izbacio slaninu iz prehrane, tvrdeći kako ne mogu jesti svinjetinu jer im je Milo poput sina.

S druge strane, Milo se drži svoje zdrave prehrane. Jede svaki dan u isto vrijeme, a obično se radi o svježem voću, povrću i posebnoj hrani za svinje.

Svakodnevna rutina

"Uredan je i naučen na kuću, ali voli donijeti slamu iz svog kreveta koju uvijek čistim za njime. U dvorištu ima svoju kućicu u kojoj spava noću, ali većinom zaspe na kauču, umotan u jastuke, deku i igračke. Tamo može satima spavati. Živi zaista lagodnim životom", objasnila je Simone.

Par tvrdi kako im je Milo pomogao da ostanu opušteni tijekom pandemije jer je jako smirena životinja.

Njegov uobičajeni dan uključuje ustajanje iz kreveta, odlazak na posebno mjesto za vršenje nužde u njihovom dvorištu, zatim doručak pa jutarnje spavanje na tepihu. Bilo kakva promjena u rasporedu natjerat će ga na glasno prigovaranje. Par najviše voli 'lijene nedjelje' kada se s njim maze na kauču.

"Jedina iritantna navika mu je da čisti zube dok se opušta, što zvuči poput perilice za rublje i može vas izludjeti", priznala je Simone. Milo se također voli sunčati pa ga vlasnici moraju redovito mazati kremom za sunčanje kako ne bi izgorio.

Simone tvrdi kako su svinje odlični kućni ljubimci jer su iznimno inteligentne, imaju zanimljivu osobnost i dobro reagiraju na ljude.

Play ponuda
Play ponuda