Play ponuda

NUDI PORSCHE ZA PSA / Zagrepčanin objavio nevjerojatnu nagradu za pronalazak psa

shimmer fallback

Vlasnik izgubljenog psa objavio je oglas u koje nudi svojeg oldtimera Porsche 924 iz 1979. kao nagradu za osobu koja pronađe njegovog psa Čiku.

11.4.2015.
12:49
Play ponuda

Na području zagrebačke Peščenice na Uskrs je nestao pas Čiko, križanac američkog stafordskog terijera. Njegov vlasnik oblijepio je zagrebačke kvartove u nadi da će pronaći svog izgubljenog ljubimca, no do sada nije imao uspjeha. No, ono što je najzanimljivije je da vlasnik kao nagradu za Čika nudi ni manje ni više nego automobil marke Porsche.

- Na Uskrs 5. travnja na području Peščenice je nestao Čiko, američki staford terijer, star 7 godina iznimno razdragan pas koji nam svima jako fali. U želji da nam se što prije vrati Čiko i da ova priča sretno završi spremni smo pokloniti auto nalazniku. Radi se o oldtimeru Porsche 924 2.0 (1979). Zadnjih par dana smo polijepili obližnje kvartove sa plakatima međutim još nema nikakvih informacija - napisao je Antonio Jurčević u mailu kojeg je poslao redakciji 24sata.

- Da, da, sve je istina i sve stoji. Nije šala. Prijatelju je nestao pas pa je mene zamolio da organiziram potragu kroz medije - rekao je Antonio Jurčević. Čiko je smeđe boje s bijelim trbuhom, a prepoznatljiv je po spuštenom desnom uhu i krivo zaraslom repu. Ukoliko ste ga vidjeli ili imate nekih saznanja molimo da javite na broj telefona 097/ 641-1622 (Borna). Svi detalji i informacije nalaze se na fotografiji.

Play ponuda
Play ponuda