Play ponuda

NEVJEROJATNO: / Prijavila nestanak psa, a onda šok - prepoznala ga u oglasu za prodaju! Lopov se nije dobro proveo

Image
Foto: Facebook

Netko je doista vidio mladu kujicu, ali je svoj pronalazak odlučio dobro unovčiti. Sada je izložen javnoj sramoti

9.7.2019.
18:09
Facebook
Play ponuda

Nakon što je mladi sibirski haski njezina dečka netragom nestao, ova je žena napravila ono što bi i svaki drugi zabrinuti vlasnik - na društvenoj je mreži oglasila njegov nestanak i zamolila ljude za informaciju ako ga je netko vidio.

shimmer fallback
shimmer fallback

Lopov ga pokušao prodati

Na Facebooku je neimenovana Amerikanka opisala psa i objasnila kako je vjerojatno preskočio ogradu i pobjegao iz njihova vrta 4. srpnja. Nasreću, netko je doista vidio mladu kujicu Sansu, ali je svoj pronalazak odlučio dobro unovčiti. Psa je fotografirao i objavio oglas u kojemu ga je pokušao prodati za 200 dolara (oko 1300 kuna).

shimmer fallback
shimmer fallback

JESTE LI SPREMNI ZA MALO SUZA? Prije dvije godine netko joj je ukrao psa iz dvorišta. Sada ga je pronašla. Oboje su bili izvan sebe

Image
JESTE LI SPREMNI ZA MALO SUZA? /

Prije dvije godine netko joj je ukrao psa iz dvorišta. Sada ga je pronašla. Oboje su bili izvan sebe

Međutim, u sretnom preokretu, jedan je oštrooki korisnik Facebooka zamijetio oglas i pokušao prisiliti lopova da napravi pravu stvar i vrati štene zabrinutim vlasnicima. Ipak, usprkos bjesomučnom nagovaranju, status oglasa odjednom se promijenio u "prodano".

shimmer fallback
shimmer fallback

Happy end i važan savjet

Premda se činilo kako je lopov prodao Sansu, vlasnikova djevojka je kasnije objasnila da je priča dobila sretan završetak. "Martin je ispitivao ljude u susjedstvu i jedan ga je divan dječak odveo do kuće u kojoj je bila zatočena Sansa. Da nije bilo njega, lopov bi je zasigurno bio prodao", napisala je.

Iako su sve objave vezane uz ovaj slučaj naknadno uklonjene, priča se dotad naveliko proširila i postala viralna. Ljudi su na društvenim mrežama lopova nazivali pogrdnim imenima, a netko je dao važan savjet za sve vlasnike: "Obvezno čipirajte svojega psa! Ako vam ga ukradu, bit će vam vraćen čim ga lopov prvi put odvede veterinaru."

Play ponuda
Play ponuda