Play ponuda

Nakon pet godina pronašli izgubljenu mačku

shimmer fallback

Kada je kaliko mačkica Willow nestala iz svog doma u američkoj saveznoj državi Colorado prije pet godina, njezini su vlasnici bili uvjereni da je mrtva.

15.9.2011.
19:36
Play ponuda

'Znamo da oko naše kuće postoji mnogo kojota, mislili smo da su je pojeli', kazao je Jamie Squires iz grada Boulder u američkoj saveznoj državi Colorado, vlasnik mačkice Willow koja je iz njegovog doma nestala prije pet godina.

Prije nekoliko dana Willow se pojavila 2.575 kilometara dalje, u kvartu Manhattan u New Yorku, gdje je sve do ovog tjedna živjela u anonimnosti.

Ova 'naizgled zdrava i dobro uhranjena' maca zapela je za oko jednom prolazniku koji ju je odnio u sklonište za životinje gdje je utvrđeno kako je Willow čipirana te kako su je njezini vlasnici prije pet godina na drugom kraju zemlje prijavili kao nestalu.

'Svi naši kućni ljubimci su čipirani. Da mogu, čipirao bih i svoju djecu. Ne znam kakav je život u međuvremenu Willow imala, pa više ne znam kako će se ponašati', kazao je vlasnik mace koja će, najavio je glasnogovornik društva za zaštitu životinja, avionom biti poslana vlasnicima.

Willow očigledno zadnjih pet godina nije provela na ulicama, sudeći prema njezinom mekanom krznu i dobroj uhranjenosti. Kako je mačka završila na drugom kraju Amerike i dalje nije poznato, no malo je izgledno da je sama proputovala 2.575 kilometara.

Play ponuda
Play ponuda