OGLAS

Svi mi savjetuju isto / Cura traži od mene da uspavam sasvim zdravog psa zato što ju nervira dok cvili

Image
Foto: shutterstock

Muškarac je objasnio kako je njegovoj djevojci nedavno dijagnosticiran bipolarni poremećaj - koji je možda utjecao na njezino mišljenje o kućnim ljubimcima

29.5.2022.
12:46
shutterstock
VOYO logo

Čak i ako niste najveći obožavatelj pasa na svijetu, ne možete poreći da oni doista postaju dio obitelji. Koliko god želite da vaši roditelji, braća i sestre te stričevi i tete vole vašeg partnera, također je prilično važno da barem toleriraju vaše ljubimce, zar ne?

Imajući to na umu, najdublje suosjećamo s ovim čovjekom, kojeg djevojka tjera da bira između nje i svog voljenog psa. Podijelivši svoju dilemu na Redditu, tip je objasnio kako ima dva psa - uključujući i jednog koji je pretjerano vezan uz njega - i da je sa svojom djevojkom četiri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napisao je: “U posljednje vrijeme traži od mene da svoju najmlađu kujicu odvedem u sklonište ili da je uspavam jer ne može podnijeti kad ona cvili. Znala je jako glasno cviliti kad bih dolazio s posla. Prije tjedan dana moja djevojka je rekla: 'ili ona ili ja'."

Image
Foto: Shutterstock
Image
Foto: Shutterstock

Cura ima bipolarni poremećaj

U panici, čovjek je rekao da je psa odveo u sklonište, ali da "nema namjeru" zapravo proći kroz to. Dodao je: "Moj pas je postao puno bolji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku objave, muškarac je objasnio kako je njegovoj djevojci nedavno dijagnosticiran bipolarni poremećaj - za koji je sumnjao da je možda utjecao na njezino mišljenje o kućnim ljubimcima.

Rekao je: “Usvojili smo mačku prije otprilike tri godine i ona priča da će je uspavati jer također ima tjeskobu. Možda umišljam, ali moj pas se počeo ovako ponašati otkad je ona ušla u naše živote."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: shutterstock
Image
Foto: shutterstock

Apsolutno svi savjetuju isto

“Prošle godine, kada moje djevojke dugo nije bilo, moji psi i mačka bili su sasvim kul. Je li loše što sam izabrao svog psa umjesto svoje djevojke? Ja toliko volim svog psa i znam da bi se ona borila protiv nilskog konja za mene", upitao je.

Nije iznenađujuće da je većina ljudi koji su odgovorili na njegov problem pozvala muškarca da se rastane od svoje partnerice. Jedan je odgovorio: "Zvuči kao da ti i tvoja djevojka imate različite vrijednosti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zadržao bih kućne ljubimce i našao životnog partnera koji također cijeni živote kućnih ljubimaca kao ti", kazao je drugi, dok je treći zaključio: "Ona doslovno želi ubiti tvoje ljubimce samo zato što im nedostaješ kada te nema. Nemoj ni pomišljati na to!"

Brak na prvu Australija
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Love Island: All stars
Hell's kitchen
default_cta
Poseta
Dosje Jarak
Obiteljske tajne
Alvin i vjeverice
San snova
default_cta
Svemirski gusar
Ljubavna zamka
Monte carlo
VOYO logo