Play ponuda

LJUBAV NEMA CIJENU: / Ova Srpkinja prodaje stan da spasi život svom bolesnom psu

Image
Foto: Facebook

Tanja Janković (35) iz Jagodine objavila je prije nekoliko dana oglas na svom facebook profilu da prodaje stan kako bi prikupila novac za liječenje svog psa.

15.10.2015.
13:20
Facebook
Play ponuda

"Hvala svima na donaciji za Leu. Imam neizmjernu potrebu reći jedno veliko HVALA, iako je, znam, to malo u usporedbi s onim što vi činite. Rasplakali ste me, ali ionako mi se život u posljednje vrijeme svodi samo na to. Hvala, hvala, hvala od srca", napisala je Tanja na Facebooku.

Njezini statusi o psu Lei duboko su dirnuli sve koji su ih pročitali.

"Spavaj mirno, anđele moj… A ja ću mozgati, krvnički se boriti, sve ću učiniti da te odvedem u Beograd, tražim posao, prodat ću sve, samo da si mi ti zdrava, vesela i luda kao nekada. Živote moj, sve ćemo pobijediti. Obećavam", stoji u jednom od statusa.

Dijagnoza Tanjinog psa je genetska stenoza zaliska aorte i pulmonalnih vena, a kako je napisala, za sada se nikakva operacija nije spominjala, već isključivo terapije.

Kako bi spasila ljubimicu Tanja je objavila da prodaje stan ili mijenja za manji uz nadoplatu, a potom je objavila da prodaje i perilicu rublja.

Telegraf/Magazin.hr

Play ponuda
Play ponuda