Play ponuda

KUPILA PSIĆA ZA 1200 KUNA PA OSTALA U ŠOKU TKO ZAPRAVO ŽIVI S NJOM: / 'Prestao je jesti pseću hranu i nikad nije zalajao'

Image
Foto: screenshot

Žena je platila 1200 kuna za mladunče japanskog špica, no životinji je naraslo gusto krzno i znatno dulji rep.

9.5.2018.
19:47
screenshot
Play ponuda

Vlasnica novog kućnog ljubimca bila je šokirana kada je saznala da je 'psić' kojeg je kupila za 1200 kuna zapravo - lisica. Žena, nazvana gospođa Wang, kupila je mladunče za koje je mislila da je japanski špic, ali je postala sumnjičava kada je životinja prestala jesti pseću hranu, piše Mirror.

Pas koji ne laje

Kineski mediji javljaju kako je Wang primijetila i kako njezin 'psić' nikada ne laje, te da ima gušće krzno i dulji rep nego što je to uobičajeno za pse ove pasmine. Na kraju su njezine sumnje potvrđene kada je zaposlenik obližnjeg zoološkog vrta potvrdio da je njezin ljubimac zapravo udomaćena lisica.

Wang, iz grada Jinzhonga u kineskoj provinciji Shanxi, rekla je lokalnoj TV mreži da je 'psića' kupila u trgovini kućnih ljubimaca u srpnju prošle godine. "Krzno mu je postalo gušće kada je navršio tri mjeseca. Lice mu je postalo šiljasto, a rep narastao duže nego što je to normalno", rekla je vlasnica.

shimmer fallback
shimmer fallback

Prije nego što je saznala istinu, Wang je rekla kako su joj ljudi u parku u kojem je šetala životinju govorili da je to lisica. "Drugi psi su se bojali mog ljubimca pa sam ga vodila na uzici." Rekla je medijima kako je 'psa' hranila voćem, kokošjim prsima i psećom hranom, koju je životinja prestala jesti kada je navršila tri mjeseca.

Poseban miris

Sun Letian, stručnjak za sprječavanje životinjskih epidemija u zoološkom vrtu Taiyuanu, potvrdio je da je ljubimac zapravo lisica. "Na temelju veličine, radi se o udomaćenoj lisici. Ona ima poseban miris, i što bude starija miris će biti jači."

shimmer fallback
shimmer fallback

OVO JE TOLIKO DIVNO DA MORATE POGLEDATI: Psić se nije smirio dok skroz nije ušuškao bebu

Image
OVO JE TOLIKO DIVNO DA MORATE POGLEDATI: /

Psić se nije smirio dok skroz nije ušuškao bebu

Trenutačno je dugačka 30 centimetara, a očekuje se će ova lisica još narasti. Wang je odlučila predati životinju zoološkom vrtu gdje može dobivati prikladniju prehranu i "bolji životni okoliš". Lisica će prvo biti stavljena mjesec dana u karantenu. Iz zoološkog vrta bivšoj su vlasnici rekli da može doći pogledati svoju lisicu kad god je se zaželi.

Play ponuda
Play ponuda