PRAVILO PET SEKUNDI / Je li prevruće za šetanje psa? Vlasnica otkrila kako to najlakše provjeriti i zaradila 500.000 pregleda

Image
Foto: Shutterstock

Savjet je dosad pregledan više od 500.000 puta, a vlasnici kućnih ljubimaca u komentarima su podržali autoricu videa

24.7.2021.
8:59
Shutterstock
VOYO logo

Tijekom ljetnih vrućina važno se pobrinuti za to da su kućni ljubimci na hladnom i da im je ugodno baš kao i vama. Iz tog je razloga jedna vlasnica psa podijelila odličan trik pomoću kojeg ćete znati je li prevruće za šetanje psa.

Sian Coffey objavila je video na TikToku u kojem je apelirala na ljude da tijekom velikih vrućina vode više računa o svojim kućnim ljubimcima jer one mogu biti iznimno opasne za njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U videu koji je podijelila vidi se čovjek koji šeta psa tijekom jednog popodneva, no pas brzo preskače cestu kako bi pronašao hlad.

Više od 500.000 pregleda

"Ako ste jedan od brojnih idiota koji šeću pse po vrućini, ne biste trebali biti vlasnik psa. Gledajte ga kako trči prema hladu jer je cesta kipuća. Ako pet sekundi ne možete držati dlan na cesti, prevruće je za šetnju", objasnila je Coffey.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njen video dosad je pregledan više od 500.000 puta, a vlasnici kućnih ljubimaca u komentarima su je podržali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaki vlasnik psa bi ovo trebao znati. Ako se ne slažete s tim, vi ste problem", "Radim u kafiću i živcira me količina ljudi koji pse izvode po vrućini. Često ne ponesu ni vodu. Srećom, mi ju pružimo", "Pas neće uginuti ako se jedan dan ne prošeta, uginut će od šetnje po vrućini", pisali su korisnici TikToka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo