Play ponuda

KAKAV HEROJ: / Beskućnik riskirao svoj život kako bi spasio pse i mačke iz požara

Image
Foto: Facebook

Uspio je spasiti sve životinje - šest pasa i 10 mačaka

29.12.2020.
9:19
Facebook
Play ponuda

Ovaj beskućnik je riskirao svoj život kako bi spasio nekoliko mačaka i pasa zarobljenih u skloništu za životinje u Atlanti kada se sklonište zapalilo. Keith Walker (53) uletio je u sklonište W-Underdogs 18. prosinca nakon što je požar zahvatio kuhinju skloništa.

"Bio sam nervozan, neću lagati. Stvarno sam se bojao ući tamo sa svim tim dimom. Ali Bog me poslao da spasim te životinje", rekao je Walker za CNN. "Ako volite psa, možete voljeti bilo koga na svijetu. Moj pas je moj najbolji prijatelj, a ja ne bih bio ovdje bez njega, pa sam znao da moram spasiti sve te ostale pse."

Vatrogasci se nisu htjeli baviti psima

Iako sklonište nije bilo potpuno uništeno, zbog vatre je postalo nenastanjivo, otkrila je osnivačica W-Underdogsa Gracie Hamlin. Srećom, samo tjedan dana dijelilo je sklonište od preseljenja u svoj novi pogon u Atlanti, gdje životinje sada borave.

Image
PANIKA U KOKOŠINJCU: /

Potres je izbezumio tisuće pilića na farmi u Petrinji, počeli su sumanuto trčati

Image
PANIKA U KOKOŠINJCU: /

Potres je izbezumio tisuće pilića na farmi u Petrinji, počeli su sumanuto trčati

"On je moj anđeo čuvar", izjavila je Hamlin o beskućniku za CNN. "Čak se ni vatrogasci nisu htjeli baviti psima. Pozvali su šintere, ali Keith je već bio u zgradi i izvlačio je mačke i pse dok svi nisu bili na sigurnom."

Uspio je spasiti sve životinje

Hamlin je otprije poznavala Walkera, koji je na ulici od svoje 13. godine. Ona mu, naime, dopušta da svoga pitbula Brava ostavlja u skloništu svake noći. Keith se taman spremao pokupiti svoga ljubimca i odvesti ga u šetnju kada je ugledao vatru. Uspio je spasiti sve životinje - šest pasa i 10 mačaka.

"Ne mogu mu dovoljno zahvaliti što je spasio moje životinje. Još uvijek sam u nevjerici jer sam se i sama našla blizu vatre i znam koliko se brzo širi. On je moj heroj", zaključila je osnivačica skloništa W-Underdogs.

Play ponuda
Play ponuda