Play ponuda

IMATE PSA? OVA CURA JE POKAZALA GENIJALAN TRIK KOJI ĆE VAS SPASITI: / Možda izgleda blesavo, ali funkcionira

Image
Foto: Screenshot/TikTok

Genijalni trik jedne Amerikanke ubrzo je postao viralan na TikToku

22.4.2020.
20:02
Screenshot/TikTok
Play ponuda

Lindsey Shelton već šest godina udomljuje pse. Trenutno ima dva, ali navikla je na tri ili četiri njuškice u svom domu jer ona i suprug često otvore vrata svog doma dok psi ne pronađu svoj zauvijek dom.

Osim toga, 27-godišnjakinja je neko vrijeme radila kao veterinarska tehničarka pa definitivno zna kako sa psima. Ipak, tvrdi da nikad nije pronašla učinkovitu metodu za rezanje njihovih noktiju, sve dosad.

Image
OTKRIĆE KOJE BI MOGLO NALJUTITI VLASNIKE PASA: /

Nisu baš inteligentni koliko mislite, evo što ih doista razlikuje od drugih životinja

Image
OTKRIĆE KOJE BI MOGLO NALJUTITI VLASNIKE PASA: /

Nisu baš inteligentni koliko mislite, evo što ih doista razlikuje od drugih životinja

"Dok sam bila veterinarska tehničarka, koristili smo maslac od kikirikija ili sir u spreju na podu kako bi navukli pse. Pokušala sam taj trik sa svojim psima, ali čim shvate da im hvatam šapice, odustanu", rekla je Lindsey.

Dok je bila u karanteni sa svojim suprugom, na um joj je pala genijalna ideja. Glavu je omotala prozirnom folijom i na nju namazala maslac od kikirikija kako psi ne bi vidjeli grickalicu za nokte.

TEŠKO DA ĆE VAS IJEDAN ČOVJEK OVAKO GLEDATI: Psi uhvaćeni u emotivnim iskazima ljubavi prava su doza slatkoće

"Izgledam kao glupača? Izgledat ću kao genijalka uskoro", rekla je Lindsey suprugu dok je mazala maslac na čelo.

Njen je neobični, ali genijalni trik upalio i na snimci vidimo kako uspješno reže nokte psu dok je on zauzet lizanjem maslaca. Video ima preko tri milijuna pregleda na TikToku.

"Uzbudljivo je, ali jako čudno. Nisam nikad mislila da će video postati tako popularan. Malo mi je bilo neugodno jer sam se glupirala dok sam snimala, ali kada pređem preko toga, smiješno mi je", rekla je Lindsey za Insider.

Dodala je da razmišlja o objavljivanju drugih trikova s pratiteljima na društvenim mrežama, poput mazanja maslaca od kikirikija na zid kupaone dok pere pse.

Play ponuda
Play ponuda