Play ponuda

IMA DVIJE GODINE, A IZGLEDA KAO ŠTENE: / Ovaj njemački ovčar će zbog rijetkog poremećaja ostati zauvijek mlad

Image
Foto: Instagram

Bez obzira na sve probleme, maleni Ranger ima sretan život, a postao je i zvijezda na Instagramu

22.11.2019.
8:46
Instagram
Play ponuda

Njemački ovčar Ranger ima dvije godine, ali i dalje izgleda kao štene. Naime, psić iz Arizone se zarazio parazitom lamblijom, a nakon što se oporavio, vlasnicima nije bilo jasno zašto se ne razvija kao i ostali psi njegove pasmine.

On je, prema dobi, sada već odrastao pas, no zbog rijetkoga genetskog poremećaja cijeli će život izgledati kao štene.

Ima zdravstvenih problema

"Kada smo dobili Rangera od uzgajivača, bio je manji od svih ostalih u leglu. Ubrzo smo shvatili da je to zbog parazita. Veterinar je posumnjao da možda ima patuljastu hipofizu, genetsku mutaciju, ali mi smo i dalje bili skeptični jer je to stanje vrlo rijetko", rekla je vlasnica Shelby Mayo za Daily Mail.

Premda ga njegovo stanje čini najslađim psićem na svijetu, Ranger se u posljednje vrijeme suočava s brojnim zdravstvenim problemima, kao što su opadanje dlake i ljuskanje kože.

Image
SLATKI MOPS IZAZVAO PRAVU DRAMU: /

Pas se sam zaključao u upaljenom automobilu, morala reagirati služba

Image
SLATKI MOPS IZAZVAO PRAVU DRAMU: /

Pas se sam zaključao u upaljenom automobilu, morala reagirati služba

Zvijezda na Instagramu

"Jedan čovjek, koji ima psa s istim poremećajem, rekao nam je da provjerimo štitnjaču jer mnogi patuljasti psi pate od hipotireoze, što je na kraju bilo istina. Odveli smo ga kod veterinara koji je sve uspješno riješio lijekovima, nakon čega mu je krzno naraslo i suhoća kože nestala", otkrila je vlasnica.

Bez obzira na sve probleme, maleni Ranger ima sretan život, a postao je i zvijezda na Instagramu, gdje ga prati čak 70.000 ljudi. "Trenutačno je zdrav i sretan, voli skakati okolo kao svi psići i igrati se sa svojim dvjema sestrama Hazel i Jessie", kazala je Mayo.

Play ponuda
Play ponuda