Play ponuda

HRABRI PIT BULL UMRO SPAŠAVAJUĆI DJECU OD ZMIJE: / 'Dao je svoj život kako bi zaštitio naše sinove'

Image
Foto: Facebook//GoFundMe

Vlasnik je ispričao kako je to bilo traumatično iskustvo jer je slutio da njegov Zeus neće preživjeti smrtonosne ugrize

30.9.2019.
19:41
Facebook//GoFundMe
Play ponuda

Osmomjesečni pit bull podlegao je otrovnim ugrizima zmije štiteći djecu svoji vlasnika. Hrabri Zeus uzgrizen je četiri puta nakon što je istrčao pred braću Orileya i Oriona ispred njihova doma. Djeca nisu ni primijetila otrovnicu dok vjerni pas nije napravio paniku i krenuo ih braniti.

shimmer fallback
shimmer fallback

Vlasnici su psa brzo prevezli veterinaru, no bilo je prekasno. Zeus je uginuo sljedećega dana. Otac dječaka Gary Richardson iz okruga Sumter u Floridi, nazvao je svojega mladog pit bulla najodanijim psom kojeg zna i rekao je da njemu duguje živote svojih sinova.

shimmer fallback
shimmer fallback

Ubio je koraljnu zmiju

Incident se dogodio prošloga ponedjeljka u 6.15. Zeus je bezbrižno ležao, kada je odjednom "izbečio oči". "Počeo je napadati zmiju, koja je bila blizu mojega sina", rekao je Richardson te dodao kako je njihov pas otrovnicu bacao okolo, pri čemu ga je ona ugrizla četiri puta. Kada je dignuo glavu, koja je odmah počela oticati, pored psa se vidjelo beživotno tijelo koraljne zmije.

shimmer fallback
shimmer fallback

Vlasnik je ispričao kako je to bilo traumatično iskustvo jer je slutio da njegov Zeus neće preživjeti smrtonosne ugrize. Nažalost, tako je i bilo. "Više smo nego slomljeni sad. Dao je svoj život kako bi zaštitio naše sinove. Zauvijek sam mu zahvalna", kazala je majka Georgina Richardson.

shimmer fallback
shimmer fallback

Pit bullovi su najodaniji psi

Iako je imao različite ljubimce u životu, Gary tvrdi da su pit bullovi, usprkos lošoj reputaciji, najodaniji psi koje zna. Georgina je dodala da, ako pokazuju loše ponašanje, to je "vjerojatno zato što ih nisu tretirali dobro".

shimmer fallback
shimmer fallback

Obitelj je otvorila GoFundMe stranicu kako bi pokrila velike troškove veterinara i već su prikupili gotovo dvostruko više od traženoga iznosa, javlja Daily Mail.

Play ponuda
Play ponuda