Play ponuda

DRŽI ALIGATORA U KUĆI I TVRDI: / 'On je poput psa, voli se maziti i nikad nikog nije ugrizao. I mačaka se boji...'

Image
Foto: Facebook

Često ga vodi sa sobom kada odlazi na druženja sa svojim vršnjacima

29.1.2019.
17:55
Facebook
Play ponuda

Joie Henney (65) iz Pennsylvanije tvrdi da mu njegov ljubimac aligator, životinja koju koristi u terapeutske svrhe jako pomaže u borbi s depresijom, pišu američki mediji. Aligator Wally voli se maziti i grliti premda je dugačak oko metar i pol.

Moglo bi biti problema

Henney tvrdi da mu je liječnik dopustio držanje Wallyja u kući u terapeutske svrhe nakon što je odbio njegovu preporuku da počne uzimati terapiju antidepresivima. "Dobio sam Wallyija. Kada bih stigao kući i bio pored njega, sve je bilo u redu", rekao je.

Image
BOGATI RUSI SE ZASITILI EGZOTIČNIH ŽIVOTINJA, A ONE NAŠLE NOVO UTOČIŠTE: /

Među njima je i lavica koja je bila novogodišnji poklon

Image
BOGATI RUSI SE ZASITILI EGZOTIČNIH ŽIVOTINJA, A ONE NAŠLE NOVO UTOČIŠTE: /

Među njima je i lavica koja je bila novogodišnji poklon

Wally je spašen u okolici Orlanda kad je imao 14 mjeseci, no i dalje raste, što bi moglo predstavljati problem jer Henney tvrdi da bi mogao narasti do gotovo pet metara. Nježni kućni ljubimac rado jede pileća krilca, a svoj plastični ribnjak u zatvorenom prostoru u Henneyevu domu dijeli s manjim aligatorom Scrappyijem.

'On je kao pas'

Wally je napunio četiri godine, a po Henneyeim riječima, "on je poput velikog mede". Dodaje da nikada nikoga nije ugrizao, a i mačaka se boji. Ipak, Henney priznaje da je Wally opasna divlja životinja, no da ga se on nikada nije bojao.

Često ga vodi sa sobom kada odlazi na druženja sa svojim vršnjacima te na bejzbol utakmice nižih liga. "On je kao pas, želi samo biti voljen i mažen", zaključio je Henney.

Play ponuda
Play ponuda