Play ponuda

DIJETE JU STAVILO DOK MAMA NIJE GLEDALA: / Malena kujica jedva je preživjela ovo kupanje

Image
Foto: YouTube screenshot

Penny je štene Bostonskog terijera i član obitelji s troje djece. Njezina ju je vlasnica, 31-godišnja Christine Edwards, slučajno pronašla u perilici za rublje, nakon kratkog izbivanja iz kuće.

3.10.2015.
13:01
YouTube screenshot
Play ponuda

Ništa ne sluteći, jer je malena Penny zaspala, Christine je zatvorila vrata perilice, a njezina starija kćerka, 14-godišnja Megan, uključila je sušilicu. Kada je Christine za stolom pitala djevojke gdje je Penny, a one nisu znale odgovoriti, zvuk sušilice sledio joj je krv u žilama.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Nije je bilo niti u kuhinji niti u vrtu. Srce mi je protrnulo kada sam čula sušilicu kako radi, jer sam pomislila kako je unutra. I bila je!", prepričala je Christine. Kada je otvorila vrta kujica je bila unutra, potpuno umrtvljena. Vlasnica ju je izvadila, omotala ručnikom, sjela u automobil i pojurila veterinaru.

"Veterinar je rekao kako nije dobro. Završila je u bolnici za pse, na 48 satnom promatranju. Uopće nije hodala", prisjetila se Christine.

Kada se vratila po nju, Penny je bila živahna kao da se ništa nije dogodilo. Veterinari su Christine rekli da je imala sreće te da je samo jednu minutu duže bila u perilici, kujica bi preminula. Nakon svega što se dogodilo, Christine je nabavila lokot i bravu za perilicu.

Play ponuda
Play ponuda