Play ponuda

Copy of Horor iz psećeg života

shimmer fallback

Priča počinje u sezoni tjeranja kad se određeni profil vlasnika pasa želi riješiti neželjenih štenaca, a i kuje koja stalno stvara probleme s novim okotima.

21.7.2009.
16:07
Play ponuda

Oni slabijeg želuca odvezu sirotu životinju nekuda daleko i ostave ju, a oni odlučniji, provedu trovanje, umlaćivanje ili neki drugi pouzdani oblik rješavanja problema.

Elina je križanka škotskog ovčara i hrta i ona je imala takvog vlasnika.

Kad je ostala skotna, odlučio ju je ubiti metkom. Pucao joj je u glavu, ali metak je završio Elini u grlu. Ne zna se je li tako ranjena pobjegla od svog krvnika ili je on jednostavno pustio da ju rana s vremenom dokrajči.

Pronađena je izbezumljena, uplašena i smrznuta. Nije mogla gutati, vilica joj je bila zdrobljena i srasla, imala je malu rupicu kroz koju je gurala hranu. Štenci nisu pronađeni.

Udruga Noina Arka smjestila ju je na Veterinarski Fakultet gdje je operirana te u zadnji čas i spašena od agonije polaganog umiranja od gladi i žeđi. Potpuno će se oporaviti i uskoro će biti spremna za odlazak u novi dom.

Elina ima oko dvije godine, velika je kao koli, a uskoro će biti cijepljena, čipirana i sterilizirana. Ima divnu narav. Slaže se sa svim psima a unatoč agoniji koju je prošla i dalje prilazi ljudima iako oprezno ali vrlo prijateljski.

Nevjerojatno je vesela i mazna, i dok moli keksiće nikada nije nametljiva. Mirna je i stabilna, prekrasne zlatno narančaste dlake.

Elina voli ne samo druge pse, voli i mace, tako je i odhranila dvije.

Ako znate tko je njezin vlasnik i krvnik javite. Javite nam i ako želite da ova horror priča ima sretan završetak. Jer kraj i dalje nije poznat.

Želite li joj pružiti novi dom, možete se javiti Petri Gašpar na broj: 098/ 9647 107.

Hoće li Elina naći sretan dom i sigurnost? Hoće li dobiti čovjeka koji će brinuti o njoj, voljeti ju, koji ju nikada neće držati na lancu, koji će znati cijeniti svoju ljubimicu?

Ili će zauvijek biti osuđena na život u mračnom kavezu stacionara?

Ovisi o vama. Kraj ove priče pišete vi.

Play ponuda
Play ponuda