Play ponuda

BOŽIĆNO ČUDO U PULSKOM AZILU ZA NEZBRINUTE ŽIVOTINJE: / Djevojka iz Samobora spasila je živote čak 14 pasa!

Image
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Sve je krenulo početkom prosinca, kada je jedan od dvojice braće koje je udomila, nakon što su 14 godina živjeli u Dumovcu, uginuo

1.1.2020.
16:26
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Play ponuda

Božić je vrijeme u kojemu su čuda moguća. Pravi dokaz za to prelijepa je priča iz pulskoga azila za nezbrinute životinje, iz kojega je jedna djevojka izvukla čak 14 pasa. U domu Maje iz Samobora trenutno se nalazi šest pasa, a dva najenergičnija su stigla upravo iz Pule.

"Gledajući slike tih pasa u lošim uvjetima, mislim da mi je to dalo jedan poseban poriv, jednu izvantjelesnu snagu da izguram sve, da organiziram sve. Da pokrenem i završim tu akciju", izjavila je za RTL udomiteljica Maja Sertić.

Sve je krenulo početkom prosinca

Uz njezinu želju i pomoć dobrih ljudi uspjela je isprazniti pulski azil. "Imala sam poseban Božić, jako naporan, ali nikad nije bio ljepši. Nikad s više ljubavi. Nikad s više dlaka, ali nikad s više ljubavi", dodala je Maja.

Sve je krenulo početkom prosinca, kada je jedan od dvojice braće koje je udomila, nakon što su 14 godina živjeli u Dumovcu, uginuo. Tugu je odlučila pretvoriti u ljubav. Nekada na hladnom i mokrom betonu, sada uz radijatore, pune zdjelice i tople dlanove koji ih maze.

Ne kupujte, udomite!

"Napuštena životinja je najzahvalnije biće koje možete imati u domu i voljela bih potaknuti ljude koji imaju volje i želje i koji imaju srca da razumiju takvu priču da ne kupuju životinju nego da je udome", poručuje udomiteljica Maja.

Njih tisuće čekaju i sanjaju samo to, a dobra djela ne moraju biti samo za Božić. Nova 2020. godina pravo je vrijeme za nekomu spasiti život, a Majina se ljubav nije podijelila na njih šestero, nego je šest puta veća.

Play ponuda
Play ponuda