Play ponuda

Ljubavna priča para koji pratimo na našem programu u novoj emisiji Renovator će vas oduševiti

Image
Foto: joanna gaines / instagram

"U početku je bio prilično opsjednut sa mnom, mislila sam da je neki čudni stalker. No, ubrzo sam otkrila da ima ogromno srce"

24.1.2018.
13:00
joanna gaines / instagram
Play ponuda

Moramo priznati da su nam, koliko god ih volimo gledati i koliko god su nam super, simpatična braća Scott ipak mrvicu dosadila i jako nas je razveselila činjenica da su na RTL-u nedavno počeli prikazivati još jedan super show o preuređenju nekretnina - Fixer Upper, s divnim bračnim parom Chipom i Joannom Gaines.

Ovaj se show temelji na sličnom principu kao i show Drewa i Jonathana Scotta - obitelj odabere jednu od tri ponuđene derutne kuće, a zatim kreće preuređenje i potpuna transformacija prostora koja nas na kraju uvijek oduševi. U Fixer Upperu 'prljave' poslove rušenja zidova, postavljanja knaufa, mijenjanja podova, stropova i svega što se već mora napraviti obavlja Chip sa svojim kolegama radnicima, a kad su ti poslovi gotovi, u priču uskače Joanna sa svojim genijalnim dizajnerskim sposobnostima i od kuće stvara pravo malo bajkovito carstvo.

No, osim što je njihov show, koji nastaje u produkciji TV mreže HGTV kao i većina sličnih emisija, planetarno popularan i iznimno zanimljiv i zabavan, ono što nas je još više oduševilo je njihova ljubavna priča. Evo kako su se upoznali i kako uspijevaju održavati brak skladnim i sretnim već više od 14 godina.

Možda nisu savršen par, ali se oduvijek trude podupirati jedno drugoga

Chip i Joanna upoznali su se 2001. godine, vjenčali su se dvije godine kasnije, a iako su od samog početka veze svjesni i tvrde da su "polarne suprotnosti" to ni u jednom trenutku nije bila prepreka njihovu skladnom odnosu. Možda im je baš to što su potpuno drugačijih karaktera omogućilo da se savršeno nadopunjuju već dugo godina.

"Zajedničko nam je to što smo oboje odrastali u religioznim obiteljima u srednjoj klasi, no moji su roditelji bili mnogo liberalniji; primjerice, dopustili su mi da uzmem svoj bicikl i odem na nekoliko sati dugu vožnju po gradu, dok su njeni roditelji uvijek imali strogo određene granice oko dvorišta unutar kojih se Jo mogla igrati", priča Chip kroz šalu te dodaje kako su se njihova dva potpuno suprotna svijeta jednostavno sljubila u jednu savršenu cjelinu.

Zatim se u priču ubacila Joanna, koja je mnogo ozbiljnije ispričala kako je zapravo izgledalo njihovo upoznavanje. "U početku je Chip bio prilično lud za mnom i jako sam mu se svidjela, pa sam mislila da je možda neku ludi stalker. Naravno, nije; shvatila sam da je on čovjek jako dobrog srca."

Chip je po prvi puta vidio Joannu, dobro, tehnički - njenu fotografiju iza pulta, kad je jedan svratio u automehaničarsku radionicu Firestone u Wacu u Texasu koju je vodio njen otac. Od tog je trenutka, tvrdi, znao da će je jednom oženiti. Nakon toga je prilično često svraćao u trgovinu nadajući se da će ondje vidjeti Joannu, a prijatelji su ga zbog toga neprestano zezali. "Rekli su mi da ne postoji osoba na svijetu koja može više puta otići na popravak kočnica koliko to mogu ja", priča Chip, kojemu su trebala otprilike dva mjeseca da Joannu nakon prvog spoja ponovno nazove.

"Nakon što smo hodali otprilike godinu dana Chip me zaprosio, a 2003. godine smo se vjenčali. Od samog početka naša je veza bila poput zabavne vožnje u lunaparku; ja sam oduvijek bila dijete koje su roditelji razmazili i pazili svaki moj korak, dok je Chip s druge strane bio divlji frajer koji je volio avanture i rizik. Iako ne biste rekli da dva toliko suprotna svijeta mogu funkcionirati, mi smo uspjeli pronaći način kako da naša priča savršeno funkcionira i kako da se pritom zabavimo", ispričala je Joanna te dodala "Nas dvoje nikada nisu opisivali kao 'savršen par', ali kad smo spojili naše osobnosti u jednu dogodila se ta neka iskra."

Danas imaju četvero preslatkih klinaca, Duka, Drakea, Emmie i Ellu, čekaju peto dijete, a prvu ikad epizodu Fixer Uppera snimili su 2012. godine. Show je odmah postao hit, a do danas su napisali nekoliko knjiga, vode trgovinu namještajem Magnolia i snažno koračaju kroz život znajući da uvijek jedno drugome drže leđa. "Uvijek ću je voljeti, podupirati i boriti se za nju bez obzira na sve", izjavio je Chip. Awwww...❤

Play ponuda
Play ponuda