ŽENE POČELE BRIJATI NOGE - BRUSNIM PAPIROM: / Kunu se da više nikad neće koristiti britvice, no stručnjaci se hvataju za glavu

Image

'Moj Bože. Koža mi je tako glatka, sjajno je i pali', rekla je korisnica TikToka u videu

10.5.2021.
22:09
Play logo

Ako depilirate noge, onda sigurno znate koliko je to naporan proces, bilo da koristite britvice, vosak ili neko drugo pomagalo. No, vjerovali ili ne, postoji još jedna metoda uklanjanja dlačica koja je poprilično jeftina.

Naime, jedna žena postala je viralni hit na TikToku zahvaljujući videu u kojem je otkrila kako bez britvice održava noge glatkima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Image
DEČKO OSTAO U ČUDU KAD SE CURA SKINULA: /

'Pa ona ima cijeli grm stidnih dlaka! U 30 godina to nikad nisam vidio'

"Gledala sam jednu djevojku, kaže da je računovotkinja, učila sam o poslu, a onda je počela govoriti o brijanju nogu brusnim papirom. Koristila je onaj s granulacijom 600 na nogama. Rekla je da deset puta kružite u jednu stranu i deset u drugu pa sam ju poslušala. Moj Bože. Koža mi je tako glatka, sjajno je i pali", rekla je oduševljena TikTokerica.

"Koristila sam britvice cijelo ovo vrijeme, a sve što vam treba je brusni papir. Hvala vam TikTok računovođe", zaključila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Eksfolijacija i uklanjanje dlačica

Video je skupio više od milijun pregleda i 200.000 lajkova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

"Kupila sam neki alat koji također koristi brusni papir. Iskušala sam ga na sinovoj nozi i još uvijek mu na tom mjestu ne rastu dlake. Ima 23 godine", "Kupovina brusnog papira će skočiti u nebo", "Eksfolijacija i uklanjanje dlačica? Da, molim", neki su od komentara.

Ipak, nisu svi uvjereni da se radi o dobroj ideji, a jedna je stručnjakinja upozorila ljude da budu oprezni s brusnim papirom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

"Ja sam estetičarka, ovo će vam uništiti kožu, ne bih vam to preporučila", "Znate li koliko si malih porezotina na taj način zadajete? Povećavate si šanse za infekciju", pisali su.

BKFC 50
Kalkanski krugovi
Love island UK
San snova
default_cta
Ljubav je na selu
Štrumpfovi
Bijela kraljica
Britain's Got Talent
default_cta
Pun mjesec
Play logo
Play logo
Play logo