Play ponuda

SAČUVAJTE VRAT / Žena se smatra stručnom u sprječavanju starenja: 'Moja dvominutna rutina zategnut će vaš vrat i spriječiti bore'

Image
Foto: Instagram

Amerikanka Leslie je otkrila svoju jednostavnu dvominutnu metodu koju koristi za toniranje vrata svaki dan

26.9.2022.
7:39
Instagram
Play ponuda

Leslie je na svom TikToku podijelila dvominutnu metodu koju koristi za toniranje vrata kako bi pomogla drugima u sprječavanju bora.

Tako lako

"Baš kao što imamo mišiće u tijelu koje zatežemo, također imamo mišiće i na našem licu i vratu. Dakle, evo sjajnog načina da tonirate ovaj dio svog vrata, bez smijanja, u redu", rekla je Leslie svojim pratiteljima.

Leslie je demonstrirala brzi trik kako bi njezini pratitelji mogli pratiti, a zatim je rekla: "Stavite šaku ispod brade za otpor, nagnite glavu prema gore i otvorite i zatvorite usta. Radite to jednu minutu dnevno."

Image
NIKAD NIJE BILA SRETNIJA /

Ne nosi grudnjak već četiri godine: 'Naučila sam prihvatiti i voljeti izgled i osjećaj svojih ravnih grudi'

Image
NIKAD NIJE BILA SRETNIJA /

Ne nosi grudnjak već četiri godine: 'Naučila sam prihvatiti i voljeti izgled i osjećaj svojih ravnih grudi'

Također je objasnila da ne trebate koristiti ruku kada vam je vrat nagnut prema gore: "Zatim samo stavite šaku ispod brade, gledajte ravno i otvarajte i zatvarajte usta. Ako to radite minutu na dan i budete dosljedni, obećavam vam, vidjet ćete rezultate."

Neće uspjeti preko noći

Leslie je upozorila svoje pratitelje da se ne daju obeshrabriti ako odmah ne vide poboljšanje te je pojasnila: "Neće uspjeti preko noći. Morate biti dosljedni baš kao i u vježbanju ostatka tijela."

"Zatezanjem mišića na vratu, ova svakodnevna praksa spriječit će stvaranje bora na vratu", objasnila je, piše The Sun.

Play ponuda
Play ponuda