VOLE LI VIŠE ĆELAVU ILI DLAKAVU? / Muškarci priznali što doista misle o stidnim dlačicama na ženama

Rezultati su najnovijeg istraživanja u suštoj suprotnosti sa svime što se dosad mislilo

9.4.2019.
9:00
Giphy
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Neke briju, neke čupaju, neke vole potpuno ćelav izgled, dok neke modeliraju različite frizure. Naravno, riječ je o stidnim dlačicama i trendu prema kojemu je prirodan izgled apsolutni promašaj i teška sramota. Sve je započelo s procvatom porno industrije, ali što muškarci zapravo misle o sređivanju intimnoga područja? E, pa čini se kako čak dvije trećine njih preferiraju da žena ima nešto dlačica na tijelu - barem je tako pokazala nova studija na 1000 Britanaca.

Totalni preokret

Vjerovali ili ne, 63 posto muškaraca priznalo je da ih privlači ili prirodan izgled vagine ili barem područje djelomično prekriveno dlačicama. U suštoj suprotnosti sa svime što se dosad msililo, tek 20 posto ispitanika smatra da su dlačice na ženskom tijelu sramotne i nestimulirajuće. Više od 20 posto muškaraca priznalo je da njeguju svoju "šumicu" jer se to sviđa njihovim partnericama. Četvrtina redovito obrezuje "grmlje", dok jedan od 10 ispitanika radi "brazilku", odnosno uklanja sve dlačice.

GRMIĆ MEĐU NOGAMA OSIGURAVA BOLJI I ČEŠĆI SEKS: ‘Brazilka’ više nema šanse, nakon ovoga ćete odustati od brijanja

Ni oni ne žele biti dlakavi

"Iako su muškarci još uvijek daleko iza žena kad je riječ o osobnom režimu, sve se više njih odlučuje na uporabu proizvoda kao što su trake za depilaciju i kreme za uklanjanje dlačica jer žele držati svoju dlakavost pod kontrolom", rekao je direktor razvoja u Manscapeu za The Sun.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Izdvojeno

Regionalni portali