UPOZORILA NA OPASNOSTI POPULARNOG TRETMANA OBRVA: / 'Ovo je najgora pogreška u životu, a uklanjanje je nevjerojatno teško'

Image
Foto: Screenshot/TikTok

I druge žene su se požalile na slične posljedice, no bilo je i onih koje za sve krive loš pigment i lošu kozmetičarku

4.5.2021.
12:34
Screenshot/TikTok
Play logo

Melina Tesi na svom je TikTok upozorila ljude na posljedice popularnog tretmana „o kojima nitko ne govori“.

Prije četiri godine, odlučila se na microblading – polutrajnu tehniku iscrtavanja obrva. Kako bi se postigao efekt punih obrva, na željeno područje se posebnim nožićem i iglicama nanosi boja, donekle nalik tetoviranju. Ne samo da microblading daje izgled gustih obrva bez svakodnevnog sjenčanja i šminkanja, nego su i rezultati puno prirodniji jer se tijekom tretmana svaka obrva 'iscrtava' zasebno, pa ne čudi da su mnoge žele oduševljene tretmanom, osobito u vrijeme kada je ostatak lica prekriven maskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U početku bila oduševljena

I Melina je ispočetka bila oduševljena rezultatima. No vremenom, boja je počela blijedjeti. Danas su tragovi microbladeinga naračasti, i iznad su njenih prirodnih obrva.

„Ne činite to. Najgora pogreška u mom životu, a proces uklanjanja je strašno naporan“, poručila je u svom Tik Toku, dodajući kako je „izgubila nevjerojatno samopuzdanja zbog toga i uvijek stavljala šminku kako bi prekrila“.

Nakon više neuspjelih pokušaja da tragove ukloni laserom, odlučila se na tretman kojim se često uklanjaju tetovaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Njen video je podijeljen skupio više od 55 tisuća lajkova, a u komentarima mnoge djevojke ističu kako se to i njima dogodilo. No bilo je i onih koji ističu kako su za ovakve rezultate krivi kozmetičari i loš pigment. „Bila sam na microbladingu puno puta, i nikada mi se ovako nešto nije dogodilo. Ovo je do loše kozmetičarke i loše tinte“, poručuje jedna korisnica, a druga se nadovezuje: „Da; trebala si prvo potražiti kvalitetnog kozmetičara“.

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo