zablistajte na plaži / Tina Katanić nas je povela u shopping kupaćih kostima: doznajte što će se nositi ove sezone

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Dugo toplo ljeto čeka Tinu Katanić. A da bi prošlo u trendu, Tina je već danas birala kupaće kostime, kojima će ovo ljeto zasjati na plaži

20.5.2016.
18:25
Screenshot
VOYO logo

Upornoj kiši unatoč mi smo odlučili uskočiti u ljeto i baciti se u potragu za kupaćim kostimima. Stvarno je bilo dosta sivila, hoćemo žarke zrake sunca i paletu boja. A upravo je to hit ove sezone.

"Ja osobno volim vedre boje. Boja breskve, kivi boja, žuta, narančasta... Sve te ljetne nijanse jednostavno obožavam", kaže manekenka Tina Katanić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ovoga ljeta, Tina će doći na svoje. Što veselije i šarenije, to bolje.

"Ove sezone nas očekuju vedre i vesele boje, puno cvjetnog uzorka...", kaže prodavačica Ana Trbojević.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gotovo da ne postoji pogrešna kombinacija, a želite li zablistati u stilu Hollywooda, pri odabiru pozornost obratite na neke od jednodjelnih badića.

"Mislim da žene griješe što forsiraju stalno dvodjelne kupaće. Mislim da i jednodjelni, pogotovo na pola jednodjelni, mislim da se vraćaju na velika vrata zato što su vrlo funkcionalni. Možeš sjesti u kafić, pa na ručak, pa malo šetati... Tako da, svakako ću si odabrati jedan jednodjelni ove sezone", kaže Tina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako imate problema s konfekcijskim brojevima, jer grudi su možda manje, a guza veća ili obratno, bez ustručavanja možete tražiti različite brojeve gornjeg i donjeg dijela kupaćeg kostima. U većini trgovina s takvim kombinacijama nema problema.

Mislim da ženama jako puno znači što mogu kombinirati odvojeno gornji i donji dio kupaćeg kostima. Nisu sve žene uvijek 38, 36, negdje je malo više, negdje je malo manje. A i boje se mogu kombinirati, tako da u biti možete dobiti dva, tri, kupaća kostima. A i sviđa mi se što sve više na našem tržištu se mogu naći razni parei koji ženama olakšavaju cjelokupan stajling", kaže Tina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najvažnije modno pravilo je da nosite ono u čemu se najbolje osjećate. Trendovi bi vas trebali usmjerti, nikako ograničavati.

"Pravilo je da nema pravila. Dakle, svaka žena je različita i svaka žena je onoliko lijepa koliko se lijepo osjeća u nekakvom komadu odjeće ili kupaćeg kostima. Tako da, drage moje žene, kile nisu bitne. Osmijeh na lice i to je to. I volite život, savjetuje Tina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što na to dodati osim - vidimo se nasmiješene na plaži!

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo