Žene zrelije dobi obožavaju ovaj video! Provjerite zašto!

shimmer fallback

Lisa Eldridge, vizažistica glumice Keire Knightley, postala je pravi hit na YouTube.

12.3.2013.
13:54
Play logo

Lisa Eldridge, inače vizažistica slavnih i poznatih, na svojoj stranici redovito daje savjete kako se pravilo našminkati, a ovaj sa savjetima za žene zrele kože vrlo je brzo postao pravi hit.

U video je makeover napravila na 64-godišnjem modelu Yvonne Ellis. Ciljana skupina tijekom snimanja su bile žene iznad 50 godina. Stručnjakinja je pokazala kako postići mladenački ten te sakriti nepravilnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi korak je korištenje lagane i hidratantne podloge za lice koja će prekriti nepravilnosti, a da pritom ne upije u bore i na taj način ih istakne.

'Teška ili suha podloga uvući će se u bore i dodatno ih istaknuti, a vaše će lice učiniti još starijim', kaže Lisa. Njezina je preporuka da ispod očiju ne nanosite puno korektora jer će izgledati presvijetlo već samo u kutu oka. Samo na mjestima gdje su jako izražene mrlje ili ožiljci nanijeti nešto težu podlogu odnosno korektor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za zrelu kožu najbolje je izabrati proizvode koji će vlažiti i hraniti kožu. Rumenilo treba nanositi u širokom krugu prema jagodicama kako bi se izbjegla oštra linija odnosno prijelaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stručnjakinja proturječi uvriježenom mišljenju da starije žene na oči trebaju nanositi manje šminke. Dapače, trebaju više šminke, ali oprezno. Sjenilo nanesite preko cijelog kapka, međutim izbjegavajte previše tople boje jer one su u 'sukobu' sa sijedim vlasima. Također treba pripaziti na prijelaz i izbjegavati oštru liniju.

Olovku za oči treba nanijeti i na donji i na gornji kapak te crtu na kraju oka povući blago prema gore te naposlijetku svakako nanijeti maskaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za usne preporučuje mat ruževe svjetlijih nijansi kako bi se postigao suptilniji izgled. Ukoliko je u pitanju večernji izlazak, slobodno nanesite ruž u malo jačoj boji, ali pripazite da ne bude preintenzivan i suh.

Lisin video komentiralo je preko 1.500 zadovoljnih korisnica, dok su neke mlađe komentirale kako se zahvaljujući njemu manje boje starenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
default_cta
Elon Musk show
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
default_cta
Britain's Got Talent
Tri sestre
Play logo