Schwarzkopf Cro A Porter / Prva večer odisala naglašenom ženstvenošću!

Image
Foto: Borna Filić/Pixsell

U studiju 2 Jadran filma počeo je Schwarzkopf Cro A Porter. Prvoga dana na grandioznoj pisti posjetitelji su mogli vidjeti autorske kolekcije domaćih dizajnera kao što su Boris Pavlin, Vedrana Mastela, Nebo, Marina Jerant i Manuela Lovrenčić, Manuel Maligec, Arileo...

10.4.2014.
11:08
Borna Filić/Pixsell
VOYO logo

U srijedu navečer je u prostoru Jadran filma – Studio 2 održana prva večer ovosezonskog Schwarzkopf Cro A Portera gdje su svoje revije predstavili dizajneri Nebo, Vedrana Mastela, Arileo, Manuel Maligec, Marina Jerant i Manuela Lovrenčić i Boris Pavlin.

BorisPavlin predstavio je sjajnu kolekciju večernjih haljina inspiriranu ženstvenošću, a manekenke su osim spektakularnih haljina imale i specifične frizure koje podsjećaju na kineske šešire.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MarinaJerant i ManuelaLovrenčić predstavile su vrlo ženstvenu kolekciju kojom su dominirale svila, hlače visokog struka i takozvane pencil skirts.

ManuelMaligec jedan je od najmlađih dizajnera na Cro A Porteru (samo mu 20 godina) te je njegova kolekcija sadržavala samo bijele komade klasičnih krojeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marija i JuricaPirić, modni dvojac i bračni par, stvaraju i rade pod modnim imenom Arileo. Radili su u poznatim kućama Armani i Nitya, a Marija je godinama radila za Emporio Armani.

VedranaMastela predstavila je kolekciju koja odiše težinom i kojom dominiraju tamne boje, a materijali su teški i masivni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkad su osnovani 1992. godine, Nebo dizajnira kolekcije koje kombiniraju modernost sa bezvremenskim šikom.

U revijama su uživala brojna imena društvenog života: Jelena Rozga, Jelena Perčin, Antonija Blaće, Edita Misirić, Pamela Ramljak, Korana Gvozdić, Nera Stipičević, Danijela Martinović, Anita Dujić, Nenad Korkut i brojni drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo