Poznati Hrvati koji su priznali botoksiranje

Nismo kaskali za svjetskim trendom botoksiranja, no za razliku od stranih celebova, našima je trebalo malo dulje da o tome javno progovore.

21.10.2010.
14:35
VOYO logo

Na veliko iznenađenje mnogih, prvi u Hrvata o pomlađivanju uz pomoć botoksa progovorio je 56-godišnji Jasmin Stavros. No, kako je početkom 2005. objasnio, to je učinio kako bi se poigrao medijima. Naime, o njegovom zatezanju bora svi su pisali, dok je objavljivanje albuma par mjeseci prije prošlo potpuno nezamijećeno.

Pionirka među službeno botoksiranima je i hrvatska književnica Vedrana Rudan (61). Ona je priznala kako svake dvije do tri godine dobije jednu injekciju u obraz i tako u roku od par dana 'izgubi' 10 godina. Dodala je i kako bi bez razmišljanja ubrizgala tri injekcije odjednom kad bi je to učinilo 30 godina mlađom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jedan od hrabrijih muškaraca je i 37-godišnji Boris Kosmač, koji je svoje tretmane odradio pred kamerama. Kako je priznao, 'otrov za bore' koristi već četiri godine, a sve kako bi zbog velike mimike spriječio boranje.

Bivša TV-novinarka i voditeljica Mirjana Hrga (39) okuražila se na botoks kako bi učinila 'uslugu' sebi i gledateljima, pa sada svakih šest mjeseci ode na jednu injekciju. Korištenje botoksa usporedila je s bojenjem kose ili korištenjem ruža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvakinja Drame osječkog HNK i bivša zaručnica glumca Vedrana Mlikote, 39-godišnja Nela Kocsis, također nije krila oduševljenje tretmanom botoksa, a kojim je zbog čestog mrštenja željela prevenirati pojavu dubinskih bora.

Otvoreno je o tretmanima progovorila i pjevačica Colonije, Indira Vladić. Ona ga, doduše, koristi u malim količinama, jer želi spriječiti izgled voštane figure neizbježan ukoliko se s otrovom i pretjera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naša najpoznatija starleta s one strane Jadranskoga mora, Nina Morić, koja uporno odbija priznati preočite estetske zahvate, ipak je u jednom intervjuu priznala kako se ne boji starenja dok je botoksa.

Najeksponiraniji stilist slavnih u Hrvata, 28-godišnji Marko Grubnić aka Modni Mačak, priznao je da je već nekoliko puta osvježio lice botoksom. Ne boji se on, kaže, starenja, ali čini sve što je u njegovoj moći kako bi ga usporio. Tretmani su mu otvorili pogled i podigli obrve, a krajnji mu je cilj postati 'zgodan lutak'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo